Hayirseverlerden Egitime Iki Yatirim

Hayirseverlerden Egitime Iki Yatirim

Gündem 3.07.2018 13:14:34 0
Hayirseverlerden Egitime Iki Yatirim

 

Hayirseverler Hüsnü Ulu ve Ibrahim Keser’in ilimize kazandiracagi egitim yatirimlari için Vali Mustafa Tutulmaz ve hayirseverler arasinda protokol imzalandi.
 
Valilik makaminda yapilan imza törenine Il Milli Egitim Müdürü Metin Yalçin, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Musa Dinçgez ile hayirseverler Ibrahim Keser ve Hüsnü Ulu katildi.
 
Ismet Attila’ya 5 Derslikli Anaokulu
 
Hayirsever Ibrahim Keser, Afyonkarahisar Merkez Fatih Mahallesi’nde bulunan Ismet Attila Ilkögretim Okulu bahçesine devlet vatandas isbirligi ile 5 derslikli anaokulu kazandiracak. Ihalesi 2018 yili içerisinde yapilacak olan anaokulunun kontrollük hizmetleri Il Özel Idaresi tarafindan yapilacak ve okula Ibrahim Keser Anaokulu ismi verilecek.
 
Sahitler Kayasi’na Ögretmenler Odasi ve Konferans Salonu
 
Hayirsever Hüsnü Ulu ise Afyonkarahisar merkezde Erenler Mahallesinde bulunan Sahitler Kayasi 24 Derslikli Anadolu Lisesi’ne devlet millet isbirligi ile ögretmenler odasi ve konferans salonunun tefrisatini yaptiracak. Yapilacak ögretmenler odasi ve konferans salonuna Haci Sultan-Hüsnü Ulu ismi verilecek.
 
Hayirseverlerin Artmasi Bizi Mutlu Ediyor
 
Hayirseverler ile yapilan protokol töreninde konusan Vali Mustafa Tutulmaz: “Her geçen gün ilimize yapilan yatirimlar artiyor. Hayirseverlerin sayisinin artmasi da bizleri mutlu ediyor. Devlet-vatandas isbirliginin güzel örneklerinden ikisini daha imzaliyoruz. Her iki egitim yatiriminin da ilimize ve egitim camiamiza hayirlar getirmesini diliyorum. Umarim yapilan egitim yatirimlari ilimizin egitim ve akademik seviyesinin daha iyi noktalara gelmesine de vesile olur. Bu tür bagislarin ve desteklerin diger is adamlarina örnek olmasini temenni ediyorum. Hayirseverlerimize tesekkür ediyor, sükranlarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.


Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °