Akdag Karavanli Kamp Merkezi Olacak

AKDAG KARAVANLI KAMP MERKEZI OLACAK

Gündem 30.07.2018 12:20:26 0
Akdag Karavanli Kamp Merkezi Olacak

Türkiye Seyahat Acenteleri Birligi (TÜRSAB) Disiplin Kurulu üyesi ve ayni zamanda Bahar Turizm sahibi Halil Yilmaz Sandikli Belediye Baskani Mustafa Çöl’ün destek ve katkilariyla Türkiye deki kamp ve karavan turizmi dernek yönetici ve üyelerini Akdag'a davet etti.

Türsab Disiplin Kurulu üyesi Halil Yilmaz yaptigi açiklamada; “Ülkemizin turizm kaynaklarinin etkin kullanilmasi farkli destinasyonlarin turizm çesitliligindeki yerini almasi adina Afyonkarahisar Sandikli Akdag milli Parki'nin doga sporlari ve kamp karavan turizmine kazandirilmasi adina Sandikli belediye baskanimiz Mustafa Çöl ile birlikte çalismalarimiza basladik. Bu çalismalarin ilkini bu hafta sonu Akdagin muhtesem manzarasi esliginde Sandikli Belediye Baskanimiz Mustafa Çöl’ün ev sahipliginde dernegimizin üyelerini Akdag’da misafir ettik. Karavanlari ile Akdag’da iki gün geçiren dernek üyelerimiz ile bulusarak burada yapilan çalismalar ve olmasi gereken faaliyetler ile ilgili kendisine  bir rapor sunduk.

Turizm bir vizyon isidir. Bu çalismayi sayin baskana ilettigimizde kendisi de sag olsun bu konuyla yakindan ilgilendi ve Sandikli'nin bir degeri olan Akdag'in  turizme kazandirilmasi adina ellerinden gelen tüm destegi saglayacaklarini belirtti .

Gayelerinin Akdag Milli Parki'nin essiz güzelligini yurtiçi ve özellikle yurtdisindaki kamp karavan ve doga sporlari yapan kurum, kurulus, sivil toplum örgütleri, spor kulüpleri ve sporcularin Sandikli Akdag milli parkina gelmelerini saglamak oldugunu bildiren Yilmaz; Sandikli ekonomisinde ciddi katkilar sunacagini düsündügümüz bu çalismanin kisada sürede karsilik bulacagini ve Akdag milli parkinin ve dolayisiyla Sandikli ilçemizin Türk turizmindeki bu destinasyonda hak ettigi yeri alacagindan hiç bir süpheleri olmadigini ifade etti.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °