Baskan Çobandan Diyanet Vakfina Kurban Bagisi

BASKAN ÇOBAN'DAN DIYANET VAKFI'NA KURBAN BAGISI

Gündem 3.08.2018 15:07:42 0
Baskan Çobandan Diyanet Vakfina Kurban Bagisi

 

                
Türkiye Diyanet Vakfi Mütevelli Heyeti Ikinci Baskani Ilyas Serenli'yi makaminda kabul eden Belediye Baskani Burhanettin Çoban, biri yurtiçi biri de yurtdisi olmak üzere iki adet kurbanin vekaletini Türkiye Diyanet Vakfi'na bagisladi.

                
'Vekaletle Kurban'la ilgili din görevlilerini bilgilendirmek üzere ilimize gelen Türkiye Diyanet Vakfi Mütevelli Heyeti Ikinci Baskani Ilyas Serenli, Belediye Baskani Burhanettin Çoban'i ziyaret etti.

               
 Il Müftüsü Sükrü Kabukçu, Mütevelli Heyeti Sekreteri Abdullah Çelik ve Il Müftü Yardimcisi Muhammet Ali Özer'in de katildigi ziyarette, Mütevelli Heyeti Ikinci Baskani Ilyas Serenli, vakfin çalismalari ve kurban faaliyetleri hakkinda Baskan Çoban'a bilgi verdi.

               
 Il Müftüsü Sükrü Kabukçu ise Türkiye Diyanet Vakfi'na ve müftülük faaliyetlerine verdigi desteklerden dolayi Baskan Burhanettin Çoban'a tesekkür etti.

                Türkiye Diyanet Vakfi'nin yurtiçi ve yurtdisinda çok güzel faaliyetlere imza attigini belirten
 Belediye Baskani Burhanettin Çoban da tüm vakif personelini tebrik ederek; biri yurtiçi biri de yurtdisi olmak üzere iki adet kurbanin vekaletini Türkiye Diyanet Vakfi'na bagisladi.


Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °