Ilim Yayma Vakfi Irfan Okullari Afyonkarahisara Anaokulu Açiyor

Ilim Yayma Vakfi Irfan Okullari Afyonkarahisar’a anaokulu açiyor

Gündem 10.08.2018 21:44:15 0
Ilim Yayma Vakfi Irfan Okullari Afyonkarahisara Anaokulu Açiyor

 

 

ILIM YAYMA VAKFI IRFAN OKULLARINDAN BASKAN ÇOBAN’A ZIYARET

           Belediye Baskani Burhanettin Çoban, Irfan Okullari Genel Müdürü Ahmet Kerim Nalbant ve Ilim Yayma Cemiyeti Afyonkarahisar Subesi Baskani Ali Zengin’i makaminda kabul etti.

           Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Baskan Burhanettin Çoban, Irfan Okullari Genel Müdürü Ahmet Kerim Nalbant’tan çalismalari hakkinda bilgi aldi. Ilim Yayma Vakfi Irfan Okullari Genel Müdürü Ahmet Kerim Nalbant  ülkemizin ilmî kalkinmasina katkida bulunmak, öz güveni ve iradesi güçlü, degerlerimizle donanan, dünyayi imara odaklanmis bir nesil yetistirmeyi hedeflediklerini söyleyerek Afyonkarahisar’a Irfan Okullari Anaokulunu kazandiracaklarini söyledi.  

AFYONKARAHISAR’A IRFAN OKULLARI ANAOKULU AÇILACAK

          Ziyarette konuklar ayrica  Baskan Burhanettin Çoban’a Ilim Yayma Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Yücel Çelikbilek ve Baskan Vekili Necmettin Bilal Erdogan’in selamlarini iletti. Irfan Okullari Anaokulu’nun Afyonkarahisarlilar’in hizmetine girecek olmasindan büyük memnuniyet duydugunu aktaran Baskan Burhanettin Çoban ise “Milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel degerleri benimseyen, koruyan, gelistiren, ailesini, vatanini ve milletini seven bir toplumun yetismesine katki saglayacak egitim ve kültür faaliyetlerinde bulunduklarindan  dolayi Ilim Yayma Vakfi Irfan Okullari yöneticilerini tebrik ederek basarilarinin devamini diledi.

        Ziyaret sonunda konuklar Baskan Burhanettin Çoban’a Irfan Okullarinin hazirladigi Fatih Sultan Mehmet Han’in egitim yuvalarini gül bahçelerine benzetmesini sembolize eden gül koklayan biblosunu hediye etti.

 


Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °