Mahmut Koçak: Baskanlik Yarisinda

Mahmut KOÇAK: Baskanlik ,Yarisinda ,

Gündem 12.08.2018 12:24:14 0
Mahmut Koçak: Baskanlik Yarisinda

 

AK Parti 22. Dönem Milletvekili ve ayni zamanda Alternatif Politikalar Merkezi Genel Baskan Yardimcisi Dr. Mahmut KOÇAK, yaklasan Yerel Yönetim seçimlerinde Belediye Baskanligi için 'Ben de varim' diyerek baslattigi çalismalarini yogun bir sekilde sürdürüyor.

Afyonkarahisar Belediye Baskanligina adaylik gayesiyle uzun bir süredir ilimizde faal bir çalisma yapan Dr. Mahmut KOÇAK, Afyonkarahisar MS Hastalari Dernegine manali ziyaret gerçeklestirdi.

MS Hastalari Dernek Baskani Ismail Ögeday ve ekibi tarafindan agarlanan Dr. Mahmut KOÇAK'a, MS Hastalari ve dernek çalismalari hakkinda malumatlar verildi.

Hossohbet içinde geçen ziyaret sonrasi bir açiklama yapan Dr. Mahmut KOÇAK, 'MS Hastaliginin Nörolojik bir rahatsizlik olduguna' dikkat çekti.

Dr. Koçak açiklamasinda, "Dünyada günden güne yogunluk kazanan psikolojik baglantili rahatsizliklarin ilerlemesini önlemek açisindan, tibbi manada bilimsel çalismalar hizla devam etmektedir. Yapmamiz gereken en mühim durum, bu tarz hastaliklarin artisini engellemek ve mevcut duruma hakim olmaktir. Meslegimin Hekimlik olmasi hasebiyle hastalarimiza tibbi alanda her daim yardimci olmak ve Yerel Yönetim seçimlerinde de Afyonkarahisar Belediye Baskani oldugumda, MS Hastalarimiz yani sira nörolojik ve fiziksel tüm hastalarimizin toplumla esdeger olduklarini kaniksatmak için, sosyal ve kültürel alanlarda her türlü desteklerini saglamak olacaktir. Beni Derneklerinde agarlayan MS Hastalari Il Baskani Ismail ÖGEDAY ve ekibine sükranlarimi sunuyorum" dedi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °