Afjet Afyonspor Boluspor Macina Cikiyor.

AFJET AFYONSPOR BOLUSPOR MACINA CIKIYOR.

Gündem 31.08.2018 11:53:45 0
Afjet Afyonspor Boluspor Macina Cikiyor.

Spor Toto 1.Ligde oynadigi 3 resmi karsilasmada 4 puan alarak ligde 6.sirada yer alan AFJET Afyonspor, bugün evinde ligde 3'te 3 yapan Boluspor’u misafir ediyor.

Spor Toto 1.Ligde oynadigi 3 resmi karsilasmada 4 puan alarak ligde 6.sirada yer alan AFJET Afyonspor, bugün evinde ligde 3 de 3 yapan Boluspor’u misafir ediyor.

Geçen hafta kavurucu sicakta Adanaspor’u Oltan Karakullukçu’nun attigi 2 golle 2-0 yenerek zorlu Boluspor maçi öncesi moral bulan Mor Beyazlilar, bugün oynayacagi karsilasmada Kirmizi Beyazli takimi da yenerek evine eli bos göndermek istiyor.


Hafta içi yapilan çalismalarla rakibin eksileri ve artilari masaya yatirilirken, teknik heyet tarafindan rakibin izlenen müsabakalarinin uygulamalari ise saha içi antrenmanlarinda uygulandi. Buna göre taktik strateji belirleyen Mor Beyazlilar bu zorlu 90 dakikayi kazanarak 4 olan puanini 7’e yükselterek rakibiyle puan farkini 2’ye indirmekte kararli gözüküyor.


Geçen hafta oynanan Adanaspor deplasmaninda takimin gösterdigi performanstan memnun kalan teknik sorumlusu Serhat Gülpinar, büyük olasilikla bugün oynanacak karsilasmada kadroyu bozmak istemiyor. Kalede Oleksandr Rybke, Savunmada Türker, Bayram, Renato, Ismet, Orta sahada Ali Kiliç, Nazmi, Aykut, Onur, Yasin, Ileri uçta ise Oltan ile baslamasi beklenen zorlu karsilasmada hafif sakatligi bulunan Aykut’un yerine Mendy de görev yapabilir.

SAAT 19.15’DE BASLAYACAK

AFJET Afyonspor’un rakibi olan Boluspor, dün karayoluyla ilimize gelerek kampa girerken, bugün saat 19.15’de baslayacak olan AFJET Afyonspor ile Boluspor müsabakasi arasinda oynanacak karsilasmayi Passolig Kombine kart yüklemesi yapan sporseverler takip edebilecekler.


Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °