Siralama Turlari Nefes Kesti

SIRALAMA TURLARI NEFES KESTI

Gündem 2.09.2018 11:15:06 0
Siralama Turlari Nefes Kesti

 Türkiye ve dünyadan birçok motosiklet ve yaris severin adeta Afyonkarahisar'a akin ettigi Dünya Motokros Sampiyonasi'nda antreman ve siralama turlari tamamlandi.  Sampiyonada sezonun 18. Ayak yarisi ise yarin (2 Eylül Pazar) günü yapilacak.

          Oldukça heyecanli ve çekismeli geçen siralama turlari büyük ilgi gördü. Sakarya Milletvekili ve eski Milli Sporcu Kenan Sofuoglu,Belediye Baskani Burhanettin Çoban ve TMF Baskani Bekir Yunus Uçar siralama yarislarinin yapildigi alanda TRT Spor'un canli yayin konugu olarak sampiyonayi degerlendirdi.

          Siralama turlari öncesi festival alaninda temaslarda bulunan Belediye Baskani Burhanettin Çoban, standlari gezerek etkinliklere katildi.  Organizasyonda katilimcilara Türk kültürü tanitilirken, farkli aktivitelerle eglence alternatifleri sunuluyor.  Aralarinda mini golf, tirmanma duvari, zipline, sujeti-flyboard gösterisi, canli langirt, çocuk motosiklet egitimi, çocuk ATV egitimi, sokak oyunlari etkinlikleri, korku evi, motosiklet-araba sergisi, yerel el sanatlari, çekme basket, Rugby Egitimi ve Dijital-Simulatör Yaris Oyunlari da misafirlere unutulmayacak anlar yasatiyor.

MILYONLARIN GÖZÜ AFYON'DA OLACAK

             Yarin (2 Eylül Pazar) düzenlenecek Dünya Motokros Sampiyonasi'nda 80 pilot, dünyaca ünlü markalar ve takimlari adina mücadele verecek. 86 ülkede canli, yüz ülkede de ayni gün banttan dört saat sampiyona yayinlanacak. 186 ülkede hem ilimiz ve hem de ülkemiz tanitilacak. Aralarinda Eurosport, Beinsport, Fox Sport, CBS Sport gibi en popüler spor kanallarinin da canli yayinladigi Dünya Motokros Sampiyonasi 13-65 yas izleyici grubunun en favori TV içerigi arasinda yer aliyor.  Sampiyona yaklasik 100 yabanci basin mensubu tarafindan dünya medyasina aktarilacak.Arjantin, Hollanda, Ispanya, Italya, Portekiz, Rusya, Letonya, Almanya, Ingiltere, Fransa, Endonezya, Çekya, Belçika, Isviçre, Bulgaristan gibi ülkelerde düzenlenen sampiyona, dünyanin 180 ülkesinde yaklasik 20 yayinci tarafindan 1.4 milyar kisilik izleyici potansiyeline ulasacak.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °