Imaret Camii Bahçesindeki Tuvalet Insaatinin Durduruldugunu Açikladi

Imaret Camii bahçesindeki tuvalet insaatinin durduruldugunu açikladi

Gündem 22.09.2018 20:33:52 0
Imaret Camii Bahçesindeki Tuvalet Insaatinin Durduruldugunu Açikladi

 

Kocatepe Gazetesinin gündeme getirdigi ve Afyon Manset Haber’in de destek verdigi habere göre; Imaret Camiinin tarihi dokusuna ve yesil alana zarar verecegi düsünülen tuvalet yapim isi ile ilgili Kütahya Vakiflar Bölge Müdürlügünden yanit gelmisti. Yanitta isin durduruldugu açiklanmamis,

“Tarihi dokuya ve yesil alana zarar vermeyecek!” denilmisti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, bugün Imaret Camii bahçesindeki tuvalet insaatinin durduruldugunu açikladi.

Imaret Camii bahçesindeki tuvaletlerin ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle yenilenmesini talep ettiklerini hatirlatan Milletvekili Özkaya, "maalesef yer tespitinde bariz bir hata yapilmis.

Degerli hemsehrilerimizin hakli tepkileri ne kulak vererek Vakiflar Bölge müdürümüzle görüstük. Çalismalarin durdurulmasini istedik. Tuvaletler için yeniden yer tespiti yapilacak" dedi.

Milletvekili Özkaya "Yaptigimiz tetkikte caminin arkasinda çesmelerin oldugu alani mülkiyetinin Maliye'ye ait oldugunu belirledik. Simdilik tuvaletler için en uygun yer orasi görülüyor. Beklentilerimizle istisare içinde son karari verecegiz" dedi


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °