Daha Aktif Bir Polislik Hizmeti Verilecek

Daha Aktif Bir Polislik Hizmeti Verilecek

Gündem 9.10.2018 21:01:59 0
Daha Aktif Bir Polislik Hizmeti Verilecek
il Emniyet Müdürlügü Çevik Kuvvet ve Özel Harekât Birimlerini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, Motosikletli Polis Timlerini görevlerine sevk etti.
 
Bu kapsamda düzenlenen törene Vali Mustafa Tutulmaz, Il Jandarma Komutani J. Alb. Hamza Çömez, Il Emniyet Müdür V. Gürsel Yildiz, Polis Meslek Egitim Merkezi Müdürü Mustafa Eker, Polis Moral Egitim Merkezi Müdürü Seref Karakaya ve emniyet güçleri katildi.
 
Dünya Motokros Sampiyonasinin yapildigi Padok alaninda Emniyet Genel Müdürlügünün onayi ile 3-28 Eylül tarihleri arasinda 2 Komiser Yardimcisi, 19 Polis memurunun katilimiyla 4 hafta süreyle “Motosikletli Polis Timleri Temel Egitim Kursu” verildi. Kursu tamamlayan timler görevlerine basladi.
 
 
 
Program öncesinde konusan Vali Mustafa Tutulmaz, suç ve suçlularla daha etkin ve daha hizli mücadele edilmeye baslandigini hatirlatarak; “Emniyet Müdürlügümüzün yeni bir hizmet anlayisini devreye sokuyoruz. Artik suç ve suçluyla mücadelede daha aktif olmamiz gerekiyor. Bu mantiktan hareketle 5 gün önce faaliyetlerine baslayan Yunus Timleri bu süre içerisinde önemli çalismalara imza attilar. Bu süreçte 45 adet maksat disi biçak, 2 ruhsatsiz pompali tüfek, 10 adet tabanca ve bir miktar esrar maddesi ele geçirilmis, aranan 2 sahista yakalanmistir. Insallah bundan sonraki süreçte okul çevreleri, ögrencilerin yogun olarak bulundugu alanlarda ve parklarda daha aktif bir polislik hizmeti olacak. Ekiplerimize kazasiz belasiz bir hizmet diliyorum. Motosiklet dikkat gerektiren bir hizmet aracidir. Bu sebeple ekiplerimize dikkatli olmalarini hatirlatiyor, görevlerinde basarilar diliyorum” dedi.
 
Vali Mustafa Tutulmaz’in konusmasinin ardindan Motosikletli Polis Timleri görevlerini yapmak üzere yola çikti. Vali Tutulmaz Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü ile Özel Harekat Sube Müdürlügü hizmet binalarinda da incelemelerde bulundu.
   

Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °