Baskan Çobandan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Kutlama Mesaji

BASKAN ÇOBAN'DAN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Gündem 28.10.2018 12:18:56 0
Baskan Çobandan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Kutlama Mesaji

 

                 Belediye Baskani Burhanettin Çoban, 29 Ekim Cumhuriyet'in ilan edilisinin 95. yildönümü nedeniyle bir kutlama mesaji yayinladi.

                Mesajinda, Cumhuriyet'in Anadolu insaninin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliginde verdigi emsalsiz mücadelenin, onurlu durusunun, vatan sevgisinin, egemenligine sahip çikma ve bagimsiz yasama iradesinin ortaya çikardigi büyük bir eser oldugunu dile getiren Baskan Burhanettin Çoban; Cumhuriyet'in, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarindan biri oldugunu kaydetti.

                Tek bayrak, tek millet ve tek vatan düsüncesiyle kurulan, demokrasi ve halk iradesiyle taçlandirilan Cumhuriyetimizin, Türk milletinin sonsuz varligiyla ilelebet devam edecegini bildiren Belediye Baskani Burhanettin Çoban, amaçlarina ulasabilmek için önlerinde en büyük engel olarak gördükleri Cumhuriyet'e ve onun kazanimlarina yönelik saldirida bulunanlarin bugüne kadar oldugu gibi bundan sonrada amacina ulasamayacaklarinin altini çizdi.           

           Baskan Çoban mesajinda ayrica su ifadelere yer verdi; "Kurtulus Savasi, ulusumuzun var olma savasi, Cumhuriyet ise, yeniden dirilisin simgesidir. Bu yeniden dirilisin ardindan Cumhuriyet'in kurulmasi, tarihin ender kaydettigi bir basaridir. Cumhuriyet Bayrami'nin halkimiz tarafindan büyük sevk, cosku ve heyecanla kutlanmasi ve her geçen gün bir kat daha önem kazanmasi bizleri sevindirmekte ve ilerisi için Cumhuriyet'e sahip çikacak bir neslin yetismesini görmek heyecanlandirmaktadir.

             Ülkemizde son günlerde meydana gelen terör olaylarini bu vesileyle bir kez daha nefretle kiniyorum. Teröre ve teröriste destek verenlere karsi en güzel yaniti ulusumuz, daima birlik ve beraberlik içinde bugüne kadar cevap vermis ve bundan sonra da verecektir. Bu duygularla; kurulusunun 95. yildönümünde çagdas Türkiye Cumhuriyeti'ni bizlere armagan eden Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaslarini, vatani için canini seve seve veren aziz sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyor, gazilerimize acil sifalar dileyerek tüm Afyonkarahisarli hemserilerimin Cumhuriyet Bayramini kutluyorum"

 

Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °