Ahde Vafa Ve Afyona Olan Borcumdan Dolayi Adayim

AHDE VAFA VE AFYONA OLAN BORCUMDAN DOLAYI ADAYIM.

Gündem 17.11.2018 16:27:33 0
Ahde Vafa Ve Afyona Olan Borcumdan Dolayi Adayim

Afyonkarahisar’imizi sehirlerarasi kalkinma ve gelisme rekabetine güçlü sokabilmek için önce potansiyellerimizi harekete geçirecegiz. Herkesi Sorumluluk almaya davet edecegiz. Ilk sosyal proje olarak dünya üzerinde yasayan tüm Afyonkarahisarlilari bir araya getirerek güçlü bir lobi kuracagimizi ,26-30 Agustos günlerini Afyonkarahisar da bulusma günleri ,yatirim,kalkinma,sanat ,kültür,tanitim için çalistaylarin yapilacagi gelecegin planlanacagi günler yapacagimizi, 27 Agustos tarihini Dünya Afyonkarahisarlilar günü olarak kutlayacagimizi ifade etmistik. Bir olacagiz.

Afyonkarahisar olarak en büyük potansiyelimiz tarihinden gücünü alan Kadinlarimizin sehrimiz için harekete geçirilmesidir. Sorumluluk almaya hazir kadinlarimizi göreve davet edecegiz. Kenarda bekle ,evde otur deme lüksümüz yoktur, kalmamistir.

Kadinanalar MECLISI  /Afyonkarahisar gönüllü kadinlari/ Gönüllü Sehir Yöneticileri 

Anneler Sorumluluk alamadikça yikik kalacak gönül kâbesi.  yürekler harabe olacak ve  çaresizlikler içinde nesiller yok olup gidecek. erdemler yok olacak. Zafer insanligin degil Onun en büyük düsmaninin olacak. Nefis kibir taciyla tahta oturacak insanlik ise kara bahta mahkum kalacak.

Nerde vicdaniyla medeniyetlerimize yön veren anneler, Anadolu’ya ismini veren analarimiz neredeler? 

Hz haticeler, hz fatimalar, Kadinanalar, hayme analar, nene hatunlar, Zübeyde analar ,hepsi Buradalar. 

O halde gelin ey dostlar  “Annelerimizi ,Türk kadinini  yeniden konusalim. 

Yüregi sevgide okyanus, cesarette daglar gibi, kerem ve çömertlik deyince yagmuru kiskandiran anayi. müstesna güzellikleri konusalim. Onlar olmadikça bir millet dirilmez.  o dur; çocugu degil gelecegi doguran, medeniyetleri büyüten, ninnisi zikir, nasihati fikir olan.Analar.
Tüm analarimizi kadinlarimizi saygiyla selamliyorum.

Belediye olarak basta hava olmak üzere , sokaklar tüm çevre temizligi hijyeni, sokak hayvanlari , fakir fukara garip guruba ,yetim,öksüz,kimsesiz, engelli ,evlenecek, basarili ama imkansizliklar nedeniyle okuyamayan çocuklarimiz kim varsa her seyin takip ve denetimini gönüllü olarak kadinlarimizla ve annelerimizle gerçeklestirecegiz. Beni de personelimi de en ücra kösedeki aksayan hizmetleri de onlarin gözüyle ve vicdaniyla yönetecegiz.denetleyecegiz.
Baskanla  sehrimiz için çalisacak kadin derneklerimize ve bu sosyal sorumluluk ta gönüllü görev alacaklara simdiden tesekkür ediyorum. 

Onlara birlikte bir isim verecegiz ve gönüllü sehir yönetimine katacagiz. Gönüllü Sehir Yöneticileri olacaklar.
Sehrimizin denetimini kadinlarimizin titizligi,temizligi ve vicdanina emanet edecegiz.
Türkiye’nin en etkin ve güçlü kadin hareketini Afyonkarahisar’in gelecegi için insaa edecegiz.
Haydi Afyonkarahisar’imizin kadinlari tarih sizi göreve davet ediyor.
Bu vesile ile Kadinanalar basta olmak üzere Sehrimize ve ülkemize emegi geçen tüm Kadinlarimizi ,Analarimizi saygiyla ve minnetle aniyorum.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °