Basin Yayin Derneginden Baskan Çobana Tesekkür

BASIN YAYIN DERNEGI'NDEN BASKAN ÇOBAN'A TESEKKÜR

Gündem 27.11.2018 00:02:50 0
Basin Yayin Derneginden Baskan Çobana Tesekkür

 BASIN YAYIN DERNEGI'NDEN BASKAN ÇOBAN'A TESEKKÜR

                Afyonkarahisar Basin Yayin Dernegi tarafindan Karayollari Parki'nda düzenlenen kahvalti programina katilan Belediye Baskani Burhanettin Çoban'a dernek kurulusunda verdigi desteklerden dolayi tesekkür silti takdim edildi.

                Afyonkarahisar'da yillardir 'Gazeteciler Dernegi' ve 'Gazeteciler Cemiyeti' adi altinda basin çalisanlarini temsil eden iki dernek, Afyonkarahisar Basin Yayin Dernegi adiyla yeni bir dernek çatisi altinda birlesmisti. Bu yeni olusumu basindan beri destekleyen Belediye Baskani Burhanettin Çoban, dernegin devamliligini ve isleyisini çok daha rahat saglanabilmesi için Karaman Is Merkezi'nde dernek binasi olarak kullanilmak üzere bir yer tahsis etmisti.

                DESTEK VERENLERE SILT TAKDIM EDILDI

                Afyonkarahisar Basin Yayin Dernegi de verdigi bu desteklerden dolayi Karayollari Parki'nda düzenlenen kahvaltida, Belediye Baskani Burhanettin Çoban'a içerisinde bulundugumuz Kutlu Dogum Haftasi nedeniyle hat islemeli bir tesekkür silti takdim etti. Programda ayrica, Vali Mustafa Tutulmaz ile Dernegin Onursal ve Kurucu Baskani-Türkeli Gazetesi Sahibi Haci Hakki Özsoy'a yine ayni sekilde birliktelik çalismalarinda ve dernegin kurulusunda verdikleri desteklerden dolayi tesekkür silti takdim edildi.

                "BU GÜZEL BIRLIKTELIK ÖRNEK OLSUN"

                Afyonkarahisar Basin Yayin Dernegi'ne davetinden dolayi tesekkür eden Baskan Burhanettin Çoban ise kahvaltida yaptigi konusmada, "Afyon'da yillardan beri var olan ikili yapi; sizlerin özverisi ve her iki dernek baskaninin kadirsinasligi ile Haci Hakki Özsoy agabeyimizin önderliginde güzel bir birliktelikle sonuçlandi. Bu konuda Sayin Valimizin öncü rol oynamasi da önemliydi. Bu isin basarilmasinda çok degerli katkilari oldu. O yüzden Sayin Valimize sükranlarimizi sunuyorum. Insallah bu birlikteligin diger kurumlara ya da derneklere de örnek olmasi temennisiyle tekrar hayirli olmasini diliyorum" dedi.

                BASIN ETIK KURULU IÇIN ILK ADIM ATILDI

                Tüm basin çalisanlarinin katildigi kahvaltida, Afyonkarahisar Basin Yayin Dernegi Baskani Sezer Küçükkurt, yaklasan yerel seçimlere iliskin Belediye Baskani Burhanettin Çoban'a yeni dönemin hakkinda hayirli olmasini diledi. Kahvaltinin ardindan dernegin çalismalarina iliskin yapilan degerlendirme toplantisinda; Valilik öncülügünde, Valilik, belediyeler, üniversite, ögretim görevlileri, hukuk adamlari ve gazetecilerden olusacak bir basin etik kurulu  olusturulmasi ve bu kurulun, basin faaliyetlerinin basin etigine uygunlugu ile ilgili çalismalar yapmasi fikri üzerine istisare yapildi.


Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °