Koçak, ‘Derdimiz Koltuk Degil, Eserler Birakmak

KOÇAK, ‘’DERDIMIZ KOLTUK DEGIL, ESERLER BIRAKMAK’’

Gündem 18.12.2018 19:10:50 0
Koçak, ‘Derdimiz Koltuk Degil, Eserler Birakmak

KOÇAK, ‘’DERDIMIZ KOLTUK DEGIL, ESERLER BIRAKMAK’’

 

IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskanligi’nin bugün düzenlenen basin toplantisinda konusan IYI Parti Belediye Baskan Adayi Dr. Mahmut KOÇAK ne kadar egitimli olunursa olunsun milletten alinacak ögrenilecek çok sey oldugu vurgusunda bulundu. Konusmasinda Diyarbakir’da gerçeklesen hain saldiri sonucu sehit olan polis memurumuzun ailesine de bassagligi diledi ve üzüntüsünü su sözlerle dile getirdi;  ‘’sehitlerimizin emanetlerini hiçbir zaman hainlere bogdurmayiz bogdurmayacagiz da’’ .

Konusmasinda Afyonkarahisar’a odaklandigini belirten KOÇAK ‘’Afyonkarahisar’imizin gelecegini insa etmeye, Afyonkarahisar’imizi huzurlu, yasanilabilir bir kent haline dönüstürmeye kararliyiz’’ dedi.

‘’BU MEMLEKTE BIR TEK ÇIVI DAHI ÇIKAN VARSA HEPSINE TESEKKÜR EDIYORUZ’’

‘’Afyonkarahisar’imizla kucaklasmamiz hizla devam ediyor vatandaslarimizi ev ev, dükkân dükkân, mahalle mahalle gezerek sorunlarini dinliyoruz önerilerini aliyoruz. Her açtigimiz kapinin arkasinda bir issiz kardesimizle karsilasiyoruz. Türkiye’nin sikintilarinin artik yerelde ki insanlarimiza kadar sirayet ettigini görüyoruz. Biz bu memlekete bir tek çivi dahi çakan varsa hepsine tesekkür ediyoruz’’ diyerek geçmiste görev yapmis tüm belediye baskanlarina da tesekkür etti.

Hizmet odakli, hosgörülü ve millete örnek olacak bir belediyeciligi benimsedigini belirten KOÇAK yarim kalan projeler üzerinde çalistigini, vatandas hangi siyasi partiye gönül vermis olursa olsun bu iyilik hareketiyle hep birlikte Afyonkarahisar’a nefes aldirmak istediklerini, edep ve hosgörü çerçevesinde bir seçim kampanyasi gerçeklestirecekleri noktasina da degindi.

KOÇAK konusmasinin son kisminda su sözlere yer verdi ‘’Milletimize söz veriyorum hiçbir ayrim yapmadan Afyonkarahisar’imizin yüzde yüzünü kucaklayacagim,  Allah çiktigimiz bu yolda milletimize en güzel hizmetleri yapmayi nasip etsin bizim derdimiz koltuk degil bizim derdimiz arkamizda eserler birakmak, bunun disinda hiç bir gayemiz yok hiçbir nefsanî tutum içerisinde degiliz. Afyonkarahisar’a hizmet için yola çiktik’’dedi. KOÇAK sorulari olan basin mensuplarinin sorularini cevaplandirarak konusmasina son verdi.

 


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °