Gül Nesil Anaokulu Birçok Anlamli Etkinlige Imza Atti.

Gül Nesil Anaokulu’ndan anlamli etkinlik

Gündem 22.12.2018 01:01:19 0
Gül Nesil Anaokulu Birçok Anlamli Etkinlige Imza Atti.

 

Gül Nesil Anaokulu tarafindan; geri dönüsüm etkinligi, neseli tabaklar, çiçek dikimi etkinligi düzenlenerek çocuklarin aileleriyle birlikte yaptigi ürünler sergilendi.

 

Sergiye Il Milli Egitim Müdürü Metin Yalçin, Afyonkarahisar Belediye Baskani Burhanettin Çoban, Semerkant vakfi Baskani Mehmet Emin Birliktir ile ögrenci aileleri katildi.

 

Ögrenci velilerinin yogun katilimiyla gerçeklesen etkinliklerde ilk olarak geri dönüsüm etkinliginde ögrenciler geri dönüsüm ürünlerden hazirladiklari çiçekleri, Milli Egitim Müdürü Metin Yalçin, Afyonkarahisar Belediye Baskani Burhanettin Çoban, Semerkant Vakfi Baskani Mehmet Emin Birliktir’e hediye ettiler.

Neseli tabaklar etkinliginde de ögrenciler aileleriyle çesitli malzemeler hazirladilar. Meyve tabaklarinda yapilan bir birinden güzel sekiller ögrenci velileri ve katilimcilar tarafindan büyük begeni topladi. Gül Nesil Anaokulu Civcivler Sinifi ögrencileri tarafindan söylenen sarkilarla keyifli dakikalar yasandi. Ögrenci velileri sarkilari çok begendiklerini söylediler. Son olarak ögrenciler ve aileleri tarafindan yapilan ürünler sergilendi. Ögrenci velileri ve katilimcilar tarafindan ürünler tek tek incelendi. Ögrenciler, yaptigi ürünler hakkinda katilimcilara bilgiler verdi. Gül Nesil Anaokulu ögrencileri etkinliklerde çok eglendiklerini belirterek yil boyunca birçok etkinlik yaptiklarini ve ögretmenlerini çok sevdiklerini söylediler. Gül Nesil Anaokulu Müdiresi Serife Yurtyapar ise, okul olarak birçok farkli etkinlik düzenlediklerini ifade ederek “Amacimiz ailelerimizin katilimiyla etkinlikler düzenlemektir. Bu gün; neseli tabaklar, çiçek dikimi etkinligi ve çocuklarin aileleriyle birlikte yaptigi ürünler sergilendi. Etkinligimize katilan Milli Egitim Müdürü Metin Yalçin, Afyonkarahisar Belediye Baskani Burhanettin Çoban, Semerkant vakfi Baskani Mehmet Emin Birliktir ve tüm velilerimize çok tesekkür ediyorum” dedi. >>Alaattin Yesilçay


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °