Sikayete Konu Olaylar Aninda Tespit Ediliyor.

SIKAYETE KONU OLAYLAR ANINDA TESPIT EDILIYOR.

Gündem 31.12.2018 15:30:28 0
Sikayete Konu Olaylar Aninda Tespit Ediliyor.

HALK OTOBÜSLERI KAMERA SISTEMI ILE TAKIP ALTINDA!

           Sehir içinde toplu ulasim hizmet veren Yüntas A.S., Halk Otobüslerinde bulunan güvenlik kameralari ile hem yolcularin hem de araç sürücülerimizin güvenli bir ortamda seyahat etmelerini sagliyor. Bünyesinde bulunan 40 otobüsün tamamini araç içi kamera ve disini gösteren kameralarla donatan Otobüs Isletme Müdürlügü, olasi trafikte toplu tasima aracimizi sikistirma, kavga, taciz, hirsizlik gibi birçok adli olayin tespit ve çözümü konusunda kamera görüntüleri sayesinde kisa sürede çözüme kavusturuyor.

          Otobüsün içerisini her yönüyle rahatlikla görebilecek açida bulunan kameralar sayesinde kaydedilen görüntüler, on-line olarak  “Kamera Izleme Yönetim Merkezi” ne iletiliyor. Otobüslerin hareket halinde oldugu süre içinde sürekli kayitta olan sistem, bilgi islem personelleri tarafindan izlenerek otobüsler sürekli kontrol altinda tutuluyor.  Alinan kayitlar arsivlenirken, kameralar sayesinde yolcularin sehrimizin tüm noktalarina erisimleri de güvenli bir sekilde saglanmis oluyor.

 

             Araç içlerine konulan güvenlik kameralari sistemi sayesinde sikayete konu olan olaylarin daha saglikli sekilde tespit edildigini ifade eden Yüntas A.S. Otobüs Isletme Müdürlügü yetkilileri, sunlari söyledi. “Kamera izleme sistemleri, Otobüs Isletme Müdürlügü bünyesinde bulunan toplu tasima araçlarinda seyahat eden yolculara daha iyi hizmet verilebilmesi amaciyla kullanildigi gibi; soförlerimize saldiri, kavga, taciz, hirsizlik, sikayet  v.b olumsuz olaylarin çözümü noktasinda da fayda saglamaktadir. Sikayet aldigimiz durumlarla ilgili sistem üzerinden denetim yapildigi gibi alinan sikayetlere konu olan olaylar aninda tespit edilmektedir. Kameralar tarafindan kayit altina alinan olaylarla ilgili görüntüler, polis ve adli kurumlara tutanak karsiliginda iletilerek veri paylasimi yapilmaktadir.”

ÇEK,YAZ GÖNDER,BIRLIKTE ÇÖZELIM 

           Ayrica vatandaslarimiz gerek Whatsapp Ihbar Hattimiz olan 0533 924 30 89 numaradan, gerekse sosyal medya ve mail adreslerimize mesaj yoluyla Otobüs Isletmemize ulastirilan  sikayet, talep ve öneriler ilgililer tarafindan degerlendirilirken kisa sürede sorunlar çözüme kavusturuluyor.


Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °