Ilk Defa Altgeçitler Ve Köprü Kavsaklar Yaptik

Tarihinin ilk üst geçit projesini Uydukent’i Izmir Yoluna baglayarak Necmettin Erbakan Köprülü kavsagini hizmete alan Afyonkarahisar Belediyesi, bu kez de Muhsin Yazicioglu Üst Geçit Köprülü Kavsagi’ni tamamladi. Bu çalismayla birlikte sehir merkezi ile F

Gündem 31.12.2018 15:32:33 0
Ilk Defa Altgeçitler Ve Köprü Kavsaklar Yaptik

 

MUHSIN YAZICIOGLU ÜST GEÇIT KÖPRÜLÜ KAVSAGI TRAFIGE AÇILDI

KESINTISIZ TRAFIK AKISI IÇIN BIR KÖPRÜLÜ KAVSAK DAHA

             Belediye Baskani Burhanettin Çoban dönemiyle birlikte Izmir Yolunu Uydukent’e baglayarak tarihinin ilk üst geçit projesi olarak Necmettin Erbakan Köprülü Kavsagini hizmete alan Afyonkarahisar Belediyesi, daha önce tamamladigi ikinci köprülü kavsak olan Muhsin Yazicioglu Üst Geçit Köprülü Kavsagi’ni da trafige açti.

          Seyfi Demirsoy Caddesi üzerinde yapimina baslanan üst geçit köprülü kavsak çalismalari tamamlanarak sürücülerin hizmetine açildi.  20 Metre genisliginde 380 metre uzunlugunda gidis gelis çift serit yedi ayak üzerine kurulan köprülü kavsagin bitirilmesiyle birlikte sehir merkezine en yakin yerden Fuar Alani’na, gida sitelerine, Toptanci Haline ve Ankara karayoluna baglanti saglandi. Yine bu köprüyle birlikte önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan yol aglariyla Sahipata’dan Uydukent’e, OSB’ye baglanti olusturulacak. Bu baglantiyla birlikte Ankara istikametinden, Devlet Hastanesine ve Üniversite’ye gitmek isteyen sürücüler, sehir merkezine girmeden Uydukent’e ulasabilecek. 

ILK DEFA ALTGEÇITLER VE KÖPRÜ KAVSAKLAR YAPTIK

  Belediye Baskani Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi olarak sehir trafigini rahatlatma adina tarihinde ilk defa köprülü kavsaklari, alt geçitleri yapmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi. Ilk yapilan köprülü kavsaga rahmetli Basbakanlarimizdan Prof. Dr. Necmettin Erbakan ismini verdiklerini hatirlatan Baskan Çoban, "Fuar alanini sehir merkezine, Uydukent’e ve önümüzdeki günlerde tamamlanacak yol aglariyla birlikte OSB’ye baglanacak köprülü kavsagimiza Türk Milliyetçilerinden rahmetli Muhsin Yazicioglu ismini verdik. Sehir trafigini oldukça rahatlatacak olan üst geçit köprülü kavsagimizin  hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °