Ögretmenini Okulda Vurdu

ÖGRETMENINI OKULDA VURDU

Gündem 8.01.2019 19:00:36 0
Ögretmenini  Okulda Vurdu

Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri sag bacagindan yaralanan ögretmen Cengizhan Özlü'ye müdahale etti.

Ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülen Cengizhan Özlü tedaviye alindi.

Polis tarafindan gözaltina alinan ögrenci M.A. ise ayni hastanede saglik kontrolünden geçirildikten sonra Çocuk Sube ekiplerince polis merkezine götürüldü

Gözler egitim kurumlarindaki güvenlik önemlerine çevrilmisken silahli siddet liseye kadar indi. Son olay Afyonkarahisar'daki bir liseden... 

Saat 09.00 siralarinda Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi içindeki özel meslek lisesinde meydana geldi. 11'inci sinif ögrencisi M.A., iddiaya göre gitar kutusunda okula soktugu tabancayla, atölyede yapilan is egitimi dersi sirasinda, henüz bilinmeyen nedenle Motorlu Tasitlar Teknolojisi Alani ögretmeni Cengizhan Özlü'nün bacagina dogru bir el ates etti.

DHA'nin ne göre, diger ögrencilerin gözü önünde yasanan olayin ardindan silah sesini duyan okul yöneticileri ve diger ögretmenler atölyeye kostu. M.A.'nin elindeki tabanca alinirken, yaralanan ögretmen için 112 Acil Çagri Merkezi'nden yardim istendi.

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Il Emniyet Müdürü Gürsel Yildiz ve Il Milli Egitim Müdürü Metin Yalçin okula gelerek, okul yöneticilerinden olayla ilgili bilgi aldi. Polis, çevrede güvenlik önlemi alarak olay yerinde inceleme yapti.

 


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °