Bez Torbalar Bedava Verilecek

BEZ TORBALAR BEDAVA VERILECEK

Gündem 11.01.2019 13:27:48 0
Bez Torbalar Bedava Verilecek

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, partisinin genel merkezinde "Genisletilmis Il Baskanlari Toplantisi"nda önemli açiklamalarda bulundu.

Erdogan son günlerin en çok konusulan konusu parali poset konusuna degindi.

Seçim kampanyasinda naylon poset yerine file kullanilacagini açiklayan Erdogan ''Milyonlarca bez torbayi hazirlatiyoruz ve bunlari vatandaslarimiza promosyon olarak dagitacagiz. Söylemekte biraz acele ettim belki ama söyleyeyim ki bu isi birileri alip götürmesin'' dedi. Erdogan'in konusmasindan satirbaslari:

NAYLON POSETE KARSI SAVAS ILAN ETTIK: Su anda ana muhalefet yine naylon posetlerle sokaga dökülebilir. Biz buna karsi savas ilan ettik. Simdi bu seçimlerde biz bez torbalar ve kenevirden yapilmis olan fileleri kullanacagiz.

: Milyonlarca bez torbayi hazirlatiyoruz ve bunlari vatandaslarimiza promosyon olarak dagitacagiz. Söylemekte biraz acele ettim belki ama söyleyeyim ki bu isi birileri alip götürmesin. 

 

BÜYÜME BEKLENTININ ÜZERINDE OLACAK: Kur, faiz, enflasyon üçgeninde ülkemize kurulan tezgaha ragmen 2018 büyümesi de yine tahminlerin üzerinde olacak.


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °