Sezonun Ilk Oyunu

BELEDIYE SEHIR TIYATROSU PERDELERINI AÇIYOR SEZONUN ILK OYUNU

Gündem 24.01.2019 17:04:29 0
Sezonun Ilk Oyunu

 

Afyonkarahisar Belediyesi Sehir Tiyatrosu, Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas yönetiminde sezonun ilk oyunu "Darisi Basimiza" adli tiyatro oyunuyla yeniden sanatseverlerin karsisina çikiyor.

1 Subat'ta ilk gösterimi yapilacak oyun, 6 Mart'a kadar haftanin her Çarsamba ve Cuma günleri saat 20.00'da RAM Salonu'nda (Eski Halk Egitim Merkezi) ücretsiz olarak sahnelenecek.       

  Erkan Gündüz'ün kaleme aldigi tek perde komedi türü oyun için aylar öncesinden baslayan çalismalar Rehberlik Arastirma Merkezi (RAM) Salonu'nda yogun bir sekilde devam ediyor. Neredeyse haftanin her günü prova yapan tiyatro ekibimiz, Afyonkarahisar halkinin karsisina çikacagi günü adeta iple çekiyor.

  Sanat Yönetmeni H. Hüseyin Elmas'in yönetmenliginde, sahne önü ve arkasinda çok genis bir ekibin emek harcadigi oyunun oyuncu kadrosunda; Nur Özcan, Yusuf Agunsoy, Nedim Saru, Fatih Çorapsiz, Buse Tinan, Isa Özdemir ve Zafer Seçme yer aliyor. 1 Subat'ta ilk gösterimi yapilacak oyun için Afyonkarahisar Belediyesi 2. katta bulunan Genel Sanat Yönetmenligi'nden rezervasyon yaptirilmasi gerekiyor.

 

Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °