Ankarada Mhp Afyon Teskilatinin Rüzgari Esti

Ankara’da MHP Afyon teskilatinin rüzgari esti

Gündem 25.01.2019 12:40:24 0
Ankarada Mhp Afyon Teskilatinin Rüzgari Esti


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara’da kesinlesen tüm belediye baskan adaylarini tanitti. Afyonkarahisar’da 52 belediye baskan adayi açiklayan MHP Afyonkarahisar teskilati Türkiye’de en çok belediye Baskan Adayi açiklayan il teskilati oldu.

Ankara Kapali Spor Salonunda düzenlenen aday tanitim toplantisi coskulu bir törenle gerçeklesti. Türkiye genelinde oldugu gibi MHP Afyonkarahisar teskilati da belediye baskan adaylariyla birlikte tam kadro katildi. Aday tanitim toplantisina MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Il Baskani Mehmet Kocacan ve il yönetimi, Merkez Ilçe Baskani Fahri Fevzi Kartal ve ilçe yönetimi, ilçe ve belde teskilat baskanlari, Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Fatih Çetinkaya ve ilçe ve belde belediye baskan adaylari ile birlikte çok sayida partili ve vatandaslarda katildi. Afyonlu Ülkücüler salonda sloganlariyla agirligini htirdi. 

 

“ADAYLARIMIZ HILAL’IN YILDIZLARIDIR” 
Uzun yillar MHP’ de üst yönetici görevlerinde bulunan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a aday tanitim toplantisinda Türkiye genelinden gelen partililer bagrina basti. Taytak’la fotograf çekinme sirasina giren partiler sohbet etme imkani da buldu. Partililerle yakindan tek tek ilgilenen Milletvekili Taytak, belediye baskan adaylarinin da taleplerini dinledi. Taytak ise belediye baskan adaylarimiz hilalin yildizlari gibi gökyüzünü aydinlatacaktir” dedi.

“BEKA IÇIN MILLI KARAR, CUMHUR IÇIN ISTIKRAR” 
Aday tanitim toplantisinda önemli açiklamalarda bulunan MHP Lideri Bahçeli, Cumhur Ittifaki’nin önemine vurgu yapti. Bahçeli sunlari söyledi: “Ülkemizin en hassas döneminde yapilacak olan 31 Mart Mahalli Idareler Seçimlerine 67 gün kala belediye baskan adaylarimizin takdim ve tanitimini yapmak maksadiyla toplandik. Ne mutlu bizlere ki, inançliyiz, ilkeliyiz, iradeliyiz, istekliyiz, itibarliyiz, elbette sonuna kadar Ülkücüyüz. “Beka Için Milli Karar, Cumhur Için Istikrar” diyor, adimlarimizi hizlandiriyoruz. ‘Sagduyunun Birlikteligi, Cumhur Ittifaki’ diyor, anilarimizi atiye tasimak, parlak bir gelecegin kilidini açmak için çalisiyoruz. Çünkü isimiz çok, hedeflerimiz büyük, yükümüz agirdir. Inaniyorum ki 31 Mart 2019’da “Türkiye Ehline Emanet” edilecektir. 2019 Mahalli Idareler Seçimleri yeni hükümet sisteminin ilk demokratik imtihanidir. Bu imtihandan alnimizin akiyla çikmamiz ayni zamanda beka meselesidir. Bu imtihanda basarili olmak ayni sekilde milli bekamizin haysiyet konusudur. Elbette bugüne kadar aday olarak ilan ettigimiz 863 belediye baskan adayimizin seçilmesini istiyoruz. Elbette Cumhur Ittifaki’nin zafere imza atmasini, bununla birlikte il, ilçe ve büyüksehir belediye meclislerinde daha çok temsil edilmeyi amaçliyoruz. 51 ilimizdeki il genel meclislerine daha fazla girelim, daha çok yer alalim arzusundayiz. Ancak önümüzdeki seçimde bizim için beka her seyin önünde ve üstündedir” dedi.

YERELDEKI BASARIMIZ BIZI IKTIDARA TASIYACAK”
Aday tanitim toplantisini degerlendiren MHP Il Baskani Mehmet Kocacan, Ankara’da Afyonkarahisar MHP Teskilatinin agirligini htirdiklerini söyledi. Türkiye genelinde oldugu gibi MHP Afyon teskilati olarak aday tanitim toplantisina tam kadro katildiklarini belirten Kocacan, “Ankara’da düzenlenen aday tanitim toplantisina Türkiye genelinden oldugu gibi ilimizden de yogun bir katilim saglandi. MHP il ve ilçe yönetimi, belediye baskan adaylarimizin tamami, çok sayida partili ve vatandaslarimizla birlikte katilim sagladik. Salonda çok güzel bir atmosfer vardi. 31 Martta yapilacak olan yerel seçimlerde basta Afyonkarahisar olmak üzere Türkiye genelinde büyük zaferler kazanacagimiza inaniyoruz. Tüm belediyelerde MHP’nin üretken belediyecilik anlayisini tanistiracagiz. Yerel de sagladigimiz bu basari bizi 2023 yilinda iktidara tasiyacaktir” dedi.

 


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °