Baskan Adayi Zeybek Afyonkarahisar Internet Habercileri Dernegine (Afihad)A Kalabalik Bir Ekip Ile Ziyaret Gerçeklestirdi.

Baskan Adayi Zeybek Afyonkarahisar Internet Habercileri Dernegine (AFIHAD)’a kalabalik bir ekip ile ziyaret gerçeklestirdi.

Gündem 5.02.2019 22:42:12 0
Baskan Adayi Zeybek Afyonkarahisar Internet Habercileri Dernegine (Afihad)A Kalabalik Bir Ekip Ile Ziyaret Gerçeklestirdi.

Ak Parti Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek, ziyaretleri kapsaminda dün Afyonkarahisar Internet Habercileri Dernegine (AFIHAD)’a kalabalik bir ekip ile ziyaret gerçeklestirdi.

Ziyarette baskan adayi Zeybek'i dernek baskani Ismail Ögeday, baskan yardimcisi Mustafa Daghan, Dernek üyelerinden Faruk Kilinç, Dogancan Gürsan, Dilek Tür karsiladi. Ziyarette karsilikli fikir alisverisinde bulunuldu. Ardindan Dernek Baskani Ismail Ögeday, Dernegin çalismalari ve faaliyetleri hakkinda Zeybek’e bilgiler verdi.

Baskan Ögeday verdigi bilgiler dogrultusunda su ifadeleri kullandi;

“ Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayi sizlere ve ekibinize çok tesekkür ediyorum. Dernegimiz 2014 yilinda kisa adi AFIHAD yani Afyonkarahisar Internet Habercileri Dernegi olarak kurulmus bir dernektir. Yaklasik, 5 yildir bu dernegin baskanligni yürütmekteyim.

Tabii bu zaman zarfinda, dernek olarak bizler çok güzel isler basardik. Bunlardan bazilarini sayacak olursak, dernegimize üye olan kardeslerimizi birbirleri ile kaynastirma adina çesitli toplantilar, yemekli ve kahvaltili istisarelerde bulunduk, yine Ramazan aylarinda Dernegimiz adina kuruldugumuz günden bu yana kardeslerimize ve üyelerimize kaynasma iftarlari düzenledik, diger yandan Çanakkale gezisi, Sandikli Akdag Tabiat parkinda 2 günlük kamp, Afyonkarahisar Valiligimizce ortaklasa olarak, üyelerimize egitim sertifikasi programi düzenledik.

 15 Temmuz Darbe girisiminin ardindan, ilimizde o dönem Meclisimizde temsil yetkisi olan 3 siyasi Partinin il Baskanini bir araya getirerek, hiç bir siyasi söylem yapmadan birlik ve beraberlik mesaji vurguladik. Yine Üyelerimize dernegimize ait üye  kimlik karti kazandirdik, talihsiz bir olay nedeni ile, ceza evine düsen bir basin mensubu kardesimizin, kurtulusuna vesile olduk.

 Son olarak çok sayida gazeteci ve muhabir kardesimizin, TOKI’den ev sahibi olmasini sagladik. Allah nasip ederse seçimlerin ardindan çok daha güzel projeler ile kardeslerimizin yararini ve menfaatini ön planda tutarak, yeni projeler gerçeklestirecegiz.” Dedi.

Ak Parti Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek ise, dernegin yürüttügü bu güzel faaliyetler adina basarilarinin devam etmesi temennisinde bulundu. Zeybek konusmasinda su ifadelere yer verdi;

“ Öncelikle bu güzel hizmetlerinizin ve projelerinizin devamini diliyorum, Allah utandirmasin bizleri de ziyaretimiz nedeni ile kabul ettiginiz için tesekkür ediyorum. Malum önümüzde 31 Mart mahalli idareler Yerel Seçimleri var.

 

 Bizler ekip olarak sahadayiz, tabir yerinde ise sikilmadik el, çalinmadik kapi birakmamacasina çalisiyoruz. Çok sükür sahadaki durum çok güzel halkimizin bize olan itimati ve güveni sayesinde Allahin izni ile bu seçimleri alacagiz.Sizler basin mensuplari olarak son derece önemli olan bir görevi icra ediyor ve yerine getiriyorsunuz, bizim duyan kulagimiz, gören gözümüz, tutan elimizsiniz.

Bizler Parti olarak ve parti mensubu olarak, ayaklari yere basan mantikli projeler ile halkimizin karsisina çiktik, geriye dönüp baktigimizda uzaga gitmeye gerek yok sadece Afyonkarahisar’a 18 yillik iktidar döneminde en iyi hizmeti de yine Ak Parti vermistir. O nedenle bu son derece önemli bir nokta bu yönde halkimiz son derece bilinçli kime oy verecegini, kimlere yetki verecegini gayet iyi bilir.

Allahin izni ile bu seçimlerden de misli ile kazançli çikacak olan, yine Ak Partimiz olacaktir. Burasi da Ak Partinin kuruldugu bir yer bir nevi Ak Parti’nin kalesi konumunda, Insallah bu seçimlerde de Afyonumuzda bayragimizi en iyi sekilde dalgalandiracagiz” Dedi.

Yapilan ziyarete Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek’in yani sira, Ak Parti Merkez Ilçe Baskani Bülent Eser, Ak Parti Kadin Kollari Baskani Ferda  Ertürk ve çok sayida partili katildi. Ziyaret çekilen toplu hatira fotografinin ardindan sonlandirildi.

 

Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °