Chpde Kongre Hesabi Yapanlara Yer Yok

VATANADAS BIRAKIN ET YEMEYI, OT YIYEMEZ HALE GELDI

Gündem 8.02.2019 22:50:38 0
Chpde Kongre Hesabi Yapanlara Yer Yok

CHP’de hesap içinde olanlara yer yok…

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Nevzat Ercan, CHP’de kongre hesabi yapanlara yer olmadigini belirterek, “Partimiz kimsenin oyuncagi degil, Milletvekili siralamasini begenmeyeler, 14 beldenin 13’ünde aday çikartmayanlar, naylon üyelerle seçimi kazanip partiyi çay içilip gidilen yer olarak görenlere CHP’de yer yok” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Il Baskani Nevzat Ercan, düzenledigi basin toplantisinda ülke ve Afyonkarahisar gündemine dair degerlendirmede bulundu.

 

Çok sayida partilinin katildigi basin toplantisinda CHP Afyonkarahisar Merkez Ilçe Teskilati’nin görevden alinma süreciyle ilgili bilgiler veren CHP Il Baskani Ercan, “Bir sürüdir beraber çalistigimiz merkez ilçe teskilatimizi bu hafta görevden aldik. Atanmis il yönetimi kendi iradesiyle çalismayani parti görevini yapmayani makami isgal edenleri alarak partinin önünü açmistir. Partimize gönül verenler sundan emin olsun artik partide kongre hesabi yapanlar degil, partinin ilke ve düsüncelerine hizmet eden partimizin iktidar ve basarisina odaklananlarin partisi olacaktir.” dedi.

PARTIMIZ KIMSENIN OYUNCAGI DEGIL, CHP ZARAR GÖRMESIN DIYE SABIR ETTIM

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kimsenin oyuncagi olmadiginin önemle altini çizen Ercan,

“Merkez Ilçe yönetimini görevden almayi seçim var endisesiyle az daha ertelesem o zaman sayin ilçe baskaninin dedigi gibi oyuncak olurdum. Burasi Cumhuriyet Halk Partisi’dir ve kimsenin oyuncagi degildir. Ayak uyduramayanlar gider. Çalisacak olanlar gelir. Il Baskanligina geldigim günden beri partim için çalismayan, oylarini düsüren, 14 beldeden 13’ünde aday çikartmayan açik ara seçimle geldigini söyleyen ilçe baskanim gerçek partili olmayan naylon üye ile kazandigini görmezden gelip atanmis diye güya partim için çalisan degerli yönetim kurulu arkadaslarima hakaret ettigini sanmaktadir. Bu hastalikli yapiya bu kadar süre nasil dayandim ve sabir ettimse partim zarar görmesin belki arkadaslar partiye gelip çay içilip gidilen yer olmaktan çikarip köy ve beldelerde çalisirlar diye bekledim. Ama asil zararli olan naylon üye ile gelen ve sadece kongre hesabi yapan bu yapinin kalmasi idi. Belki çalisirlar umudumu korudugumdan bu zamana kadar sabrettim.” ifadelerini kulandi.

MILLETVEKILI ADAY SIRALAMISINI BEGENMEDILER

Ercan konusmasinda su ifadeleri kullandi:

“Milletvekili siralamasini begenmeyen bir aday adayinin davasini gütmek yerine aziz Atatürk’ümüzün bize emanet ettigi partimize hizmet etselerdi sahsimin ve yönetimimin daha çok sevgi ve saygisini kazanirlardi. Bu konuda daha fazla konusmak istemiyorum. Çünkü bizim asil gündemimizde bu yok. Bu her partide olabilen ancak bizde oldugu zaman ön plana çikarilan bir husustur. Önlem aldigim yerlerde belediye baskan adaylarimiz üstün gayretle basarili olmak için çalismaktadirlar. Aday çikmayan yerlerde de aday arayislarimiz son asamada olup 31 Mart’ta basarili sonuçlar alacagimizdan partililerimiz emin olsunlar. Tek basina ‘Millet Ittifaki’ olarak seçimlere girdigimiz yerlerde basarili sonuçlar alacagimizi biliyorum.”

KOÇAK RAKIPLERINE FARK ATTI, ITTIFAK YAPSALAR BILE TREN KAÇTI

Afyonkarahisar Merkezde Dr. Mahmut Koçak’in rakiplerine fark attigini herkesin gördügünü vurgulayan Ercan, “Daha önce MHP-AKP’den birisi adayini çekecek dediklerinde Sayin MHP yetkilisi

böyle bir söylenti çikaranlar ya vatan haini veya FETÖ’cüdür diyordu. Bugün ittifak içine girmek için can atiyorlar. AKP kanadi da böyle bir sey yok derken simdi ne oldu… Cumhur Ittifaki kaçinilmaz oldu. Ittifak yapsalar bile tren kaçti. Ati alan helalinden Üsküdar’i geçti. Adayimiz Dr. Mahmut Koçak Bey’e basarilar diliyorum. Bu yükselisi görenler ve oyun bozmak isteyenler CHP keske desteklemeseydi deyip oy akisini durdurmaya çalisiyorlar.” diye konustu.

HALK KIME “SAYIN” KIME “KELLE” DENILDIGINI UNUTMADI

Yalandan beslenenlerin CHP-HDP ile isbirligi yapiyor dediklerini kaydeden Ercan, “CHP hiçbir zaman terör örgütleriyle bir araya gelmemistir. Ne FETÖ nede PKK ile küçük menfaatler için dolayli veya direk olarak görüsülmemistir. Halkimiz kime ‘sayin’ kime ‘kelle’ denildigini unutmamistir. Meydanlarda terörist basinin mektuplarini Sayin Kiliçdaroglu okutmamistir. Aksine PKK’nin hedefinde olup Artvin’de suikast e ugramistir. AKP isine gelirse Cumhur Ittifaki ile olur, isine gelirse HDP ile andimiza karsi çikar. Hain lafi bu kadar nasil ucuz kullanilir. Anlamakta zorlaniyoruz. Daha 2 gün oldu okullarda çocuklarin Türküm Dogruyum Çaliskanim, Ne Mutlu Türküm Diyene demeleri kimlerin oyu ile red oldu? AKP ve HDP. Kim kimle ittifak halinde buna degerli Afyonkarahisar’lilar karar versin. Tabi çekimser kalan MHP’yi de milli durusundan dolayi tebrik etmek lazim.” seklinde konustu.

AKP DOGUDA HDP’YI DESTEKLERSE KÜRT KARDESLERIMIZ OLUYOR

“CHP’yi HDP destekler veya oy vermeye çalisirsa PKK ile isbirligi oluyor. Hain oluyoruz. Ama AKP’yi doguda HDP’yi desteklerse Kürt kardeslerimiz oluyor.” diyen Ercan, “Vali, emniyet ve askere sakin çözüm sürecinde PKK’ya müdahale etmeyin gelen teröristlere hali serip çadir kurup affedenler Diyarbakir’da Ibrahim Tatlises’le ‘megri’ ‘megri’ türküsünü sanki CHP’liler söylemis gibi bizler hain, kendileri vatansever oluyor. CHP’liler çok uyardi. Bu hendekleri kazdirtmayin bu hendeklerden Mehmedimize kursun sikacaklar dedigimizde siz karismayin çözüm süreci var dediler. Sonradan kaç güvenlik görevlimiz o ilçeleri tekrar alabilmek için sehit oldu. Bunlar unutulmadi. Türkiye’de yerelde CHP ve ‘Millet Ittifaki’nin geldigini gördüklerinden sasirmaktadirlar. Hikayeleri bitti. Beka, Is Bankasi hisseleri, Ismet Pasa baska konu kalmadi. Deniz bitti. CHP’nin bu konuda utanacak saklayacak gocunacak hiçbir endisesi korkusu yoktur. Pazar yerleri yangin yeri,  ekonomi kötü, dis politika tikandi. Bu konularin tartisilmasini önlemek için suni gündem olusturmaya çalismaktadirlar.” dedi.

Vatandaslarin birakin et yemeyi ot bile yiyemediklerini kaydeden Il Baskani Nevzat Ercan, “Geçen yil vatandas et yiyemiyordu. Bu yil etin yerine ot da yiyemez hale geldi. Baris Manço sanki bugünleri görmüs domates, biber, patlican, menemen, karniyarik en lüks yemek haline geldi. Ne yapacaksin Is Bankasi hisselerini vatandasin derdine bak. Insanlar borcunu ödeyemez hale geldi kredi kartlari tikandi. Suçlu bulundu AVM’ler… Bu CHP zihniyeti var ya o AVM’lere bu imar çarpikliklarina dikine büyüyen binalara Ismet Pasa izin verdi. Halkimiz gereken cevabi 31 Mart’ta verecektir. ‘Mart’in Sonu Bahar’ diyorum.” ifadelerini kullandi.

 


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °