“Afray Sehrimize Deger Katacak”

“ILIMIZE JEOTERMAL ORGANIZE SERA BÖLGESI KAZANDIRACAGIZ”

Gündem 11.02.2019 08:51:18 0
“Afray Sehrimize Deger Katacak”

Zeybek, Afyonkarahisar’i projeleriyle uçuracak

 

Afyonkarahisar’in çehresini degistirecek birçok projesinin oldugunu belirten AK Parti Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek, AFRAY, Milet Bahçeleri, Semt Poliklinigi, Çocuk Üniversitesi, katli mekanik otopark ve Jeotermal Organize Sera Bölgesi projeleriyle Afyonkarahisar’i uçus dönemine geçirecegine dikkat çekti.

 

31 Mart Yerel Seçim çalismalari kapsaminda AK Parti Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek, kentte görev yapan ulusal ve yerel basin mensuplariyla kahvaltida bulustu. Devrane Park’ta gerçeklestirilen organizasyona; AK Parti Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek yani sira AK Parti Merkez Ilçe Baskani Bülent Eser, Il Tanitim ve Medya Baskani Selim Arici, Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahanli, Afyonkarahisar Basin Yayin Dernegi Baskani Sezer Küçükkurt, gazeteciler ve parti üyeleri katildi.

 

  “AFYONKARAHISAR’IN VIZYONUNU DEGISTIRECEK PROJELERLE GELIYORUZ”

Kahvalti organizasyonunda ilk konusmayi Merkez Ilçe Baskani Bülent Eser Yapti. 31 Mart tarihinde yapilacak olan yerel seçimlerin önemine deginen Baskan Eser, AK Parti’nin her zaman seçmenlerin karsisina büyük projelerle çiktigini ifade etti. Güzel bir seçim çalismasi yürüttüklerini belirten Eser; “50 gün bir süremiz kaldi. Bizde AK Parti olarak yaklasik bir aydir seçim çalismalarimizi sürdürüyoruz. AK Partimiz 2002 yilinda iktidara geldigi günden beri vatandaslarimizin için büyük projelerle seçmenlerimizin karsisina çikmistir. Son 15 yildir ülkemize baktigimizda genel olarak AK Parti Belediye Baskalarinin çogunda bir oldugunu görüyoruz. Son 2 dönemde Afyonkarahisarimizda Belediye Baskanimiz Burhanettin Çoban tarafindan güzel bir yönetim sergiledi.  AK Partimiz son 2 seçimde sehrimiz için güzel projeler sundu. Bugün ile 15 yil öncesiyle kiyasladigimizda büyük bir fark oldugunu vatandaslarimiz gayet iyi görmektedir. Son 1 yil içinde 3 adet batti çiktinin yapildigini görürsünüz. Afyon trafiginde az da olsa azaldigini görürsünüz. Ak parti olarak ekip olarak çalisiyoruz. Yeni dönemdeki Belediye Baskan adayimiz Mehmet Zeybek’le Afyonkarahisar’in çehresini vizyonu degistirecek projelerle geliyoruz. Afyon’un degisimi ve gelisimini yaparsa AK Parti yapar” dedi.

 

“MAHALLELERIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZECEGIZ”

AK Parti’nin slogani olan ‘Gönül Belediyeciligi’ hakkinda konusan Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek de, yerel seçimlerin Afyonkarahisar’a ve ülke geneline hayirlar getirmesini diledi. Zeybek konusmasini söyle sürdürdü; “27 Kasim’da AK parti grup toplantisinda görev bana tevdi edildigi günden bu yana fert olarak tek tek önemli ziyaretlerde bulundum. Genel Merkezimizin aday tanitim toplantisindan sonra teskilatimizla birlikte 1 Ocak itibariyle Afyonkarahisarimizin mahallelerini, sokaklarini, ev ziyaretlerini, esnafimizi ve sivil toplum örgütlerini dolasmaya basladim. Yerel seçimler zor bir süreçtir. Bugüne kadar girilen yerel seçimlerin içinde en büyük ve en zorlu seçimlerdir. Yeni bir dönem bizleri bekliyor. Kazanmamiz takdirde gerek hükümetimizle, gerekse teskilatimizla uyumlu çalisarak güzel Afyonumuza deger katmak için gece gündüz çalisacagiz. Mahallelerimizin sorunu sikintisini mahallinde çözecegiz. Vatandaslarimizla mahalle muhtarlarimizla istisare edecegiz.”

“AFRAY SEHRIMIZE DEGER KATACAK”

Hayata geçirmeyi planladigi bazi projeler hakkinda da açiklamalarda bulunan Baskan Adayi Zeybek, ‘zeybekbaskan’ sosyal medya hesabindan isteyen tüm vatandaslarin rahatlikla projelerini inceleyebileceklerini belirtti. Afyonkarahisar’in en büyük probleminin basinda trafik geldigini ifade Zeybek, AFRAY projesini Afyonkarahisarimiza benim dönemimde kazandiracagiz. Ulastirma Bakanligimizin öncülügünde ve TCDD Genel Müdürü ile fizibilite çalismalarimizi yaptik. Sehrimizi banliyö trenle rahatlatacagiz. Vatandaslarimizi ve sehrimize gelen ögrencilerimizi istedikleri yere daha rahat ulasmalarini saglayacagiz.

 

“ILIMIZE JEOTERMAL ORGANIZE SERA BÖLGESI KAZANDIRACAGIZ”

Milli Savunma Bakani Hulisi Akar’i Afyonkarahisar’a davet ettiklerini belirten Zeybek; “Onun buraya gelmesiyle birlikte Garnizon Komutanliginin yazismalari neticelendiginde halkimiza Millet bahçesi kazandirmak istiyoruz. Bu rayli sistemi millet bahçesi ile birlikte Ataköy Harbis hattina kadar uzatmak istiyoruz. Buradaki görüsmelerimiz neticesi projelendirme safhasina geçilmesi talimati verildi. TCDD Genel Müdürlügü tarafindan arkadaslarimiz çalismalarini sürdürüyorlar. Eski Devlet Hastanemizin arkasinda bulunan arazi ile Çirik kayaligina içine aldigimiz alana büyük bir millet parki yapacagiz. Içinde açik ve kapali oyun sahalari, spor aletleri, yaya yürüyüs yollari, etkinlik çayiri, içinde selalenin aktigi, cam seyir teraslari, köprüler, mini spor sahasi, çocuklar için dogal keyif atölyeleri, kamp ve okçuluk alanlari ve amfi tiyatronun da yer alacagi güzel Millet Bahçesi yagacagiz. Çocuk Üniversitesini de sehrimize kazandiracagiz. Üsküdar belediye baskani ile Çocuk Üniversitesi ile istisarelerde bulunduk. Bu proje ile çocuklarimizin ufkunu açacagiz. Afyonkarahisarimiza Jeotermal Organize Sera Bölgesi kazandirmayi düsünüyoruz. Bunun için alani tespit ettik. Parselleri yüksek tutmamak sartiyla vatandaslarimiza yardimci olacagiz. Tatbiki projelerimizi tamamladigimiz takdirde vatandaslarimiza duyuracagiz” dedi.

 

 

 


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °