- Afyonkarahisarda 4 Kisilik Aile Yedikleri Tavuktan Zehirlendi

Anne ve oglunun hayati tehlikesi devam ediyor

Gündem 14.02.2019 13:18:15 0
- Afyonkarahisarda 4 Kisilik Aile Yedikleri Tavuktan Zehirlendi

Afyonkarahisar’da ayni aileden 4 kisi yedikleri tavuktan zehirlenirken, anne Ismihan O. ile ile oglu Berat O.'nun hayati tehlikesinin oldugu belirtildi. 
Afyonkarahisar’da yedikleri tavukta zehirlenen 4 kisilik aile Afyonkarahisar Saglik Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesi’nde tedavi altina alindi. Olay, dün aksam saatlerinde Afyonkarahisar Fatih Mahallesi’nde bulunan evlerinde medyana geldi. Tavuk yemegi yiyen aile bir süre sonra mide bulantisi ve bas agrisi yasamaya basladi. Baba Ömer O. (35), Esi Ismihan O.’yu (33) ve çocuklari Berat O. (7) ile Berra O. (2)’yu alip hastaneye götürdü. Hastanede doktor gözetiminde geçen aile, acil tedavi altina alindi. Gida zehirlenmesi teshisi konulan ailenin 2 çocugu Ankara Üniversitesi Tip Fakültesi Cebeci Arastirma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. 
Edilen bilgilere göre; baba Ömer’in durumunun iyi oldugu belirtilirken, anne Ismihan’in ise yogun bakimda tedavisinin devam ettigi kaydedildi. Cebeci Arastirma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi gören Berra’nin ise durumu iyi oldugunun kardesi Berat’in da hayati tehlikesinin devam ettigi bildirildi. 


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °