14 Subat Sevgililer Gününde Anlamli Hediye.

14 Subat Sevgililer Gününde anlamli Hediye.

Gündem 14.02.2019 19:54:38 0
14 Subat Sevgililer Gününde Anlamli Hediye.

14 Subat Sevgililer Gününde esine anlamli bir hediye vermek isteyen Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde görevli Genel Cerrahi Uzmani Dr. Serdar Boztekin, Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Subesi’ne bir miktar para bagisinda bulundu. 
Ögretmen esi Nilgün Boztekin alacagi hediyenin parasini sehit aileler gaziler dernegine bagislayan Genel Cerrahi Uzmani Dr. Serdar Boztekin, bagis makbuzunu da esine Sevgililer Günü dolayisiyla hediye edecek. Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Sube Baskani Ismail Kumartasli ve dernek üyelerini ziyaret eden Dr. Serdar Boztekin, sergiledigi davranisla herkesi duygulandirdi. Boztekin, 14 Subat Sevgililer gününde esine hediye almak yerine bagista bulundu. Dr. Boztekin dernege bagisladigi paranin makbuzunu da esine 14 Subat Sevgililer Günü dolayisiyla hediye edecegini söyledi. 
Vatan için canini veren sehit ailelerinin ve gazilerin her zaman basinin taci oldugunu belirten Boztekin; “Esime 14 Subat’ta hediye alacaktim. Esim benden hediye almak yerine parayi sehit aileleri ve gaziler dernegine bagislamami istedi. Ben de olur dedim. Dernek baskanimiz Ismail beyi, sehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret ederek bagisimizi yaptik. Bagis makbuzumuzu da aldik. 14 Subat Sevgililer Gününde esime bagis makbuzunu hediye edecegim. Vatanimi, bayragimi ve milletimi seviyorum. Vatanimiz için ne yapsak azdir. Bu vatani sehit ve gazilere bosluguz. Bu vatan olmasa ne ask, ne sevgi ve aile olur. Her sey bu vatan ve milletimiz için” dedi. 
Dr. Serdar Boztekin’in göstermis oldugu hassasiyetten dolayi tesekkür eden Dernek Baskani Kumartasli, bunun en güzel Sevgililer Günü hediyesi oldugunu vurguladi. Kumartasli, “Serdar bey dernegimizi ziyaret etmek istedi. Bizler de kendisini agirladik. Ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduk. Ziyareti esnasinda esine Sevgililer Gününde alacagi hediyenin yerine dernege bagis yapmak istedigini söyledi. Bagis makbuzunu da esine hediye olarak verecegini ifade etti. Ilk önce çok sasirdik ve duygulandik. Ama bu hassas davranisi bizi çok mutlu etti. En güzel Sevgililer Günü hediyesini dernegimizden alarak esine hediye edecek. Kendisine sahsim ve dernek üyelerim adina tesekkür ediyorum. Serdar bey çok bir davranis ve örnek sergiledi” diye konustu. 


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °