Eroglu Ve Zeybek Trafik Kontrol Merkezinde

EROGLU’NDAN TRAFIK KONTROL MERKEZINE TAM NOT

Gündem 15.02.2019 11:14:30 0
Eroglu Ve Zeybek Trafik Kontrol Merkezinde

EROGLU’NDAN TRAFIK KONTROL MERKEZINE TAM NOT

EROGLU VE ZEYBEK TRAFIK KONTROL MERKEZINDE

          Eski Orman ve Su Isleri Bakanimiz, Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroglu ve AK Parti Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek, kavsaklardaki trafik yogunlugunu azaltmak için kisa süre önce hayata geçirilen Afyonkarahisar Belediyesi Trafik Kontrol Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

“BASKANIMIZI VE EKIBINI TEBRIK EDIYORUM”

          Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroglu ve AK Parti Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek, Belediye Baskani Burhanettin Çoban’in talimatiyla Afyonkarahisar’in yani sira Türkiye genelinde sadece çok az bir ilde projelendirilerek hayata geçirilen Akilli Kavsak Trafik Kontrol Merkezi ile ilgili bilgi aldi. Trafik Kontrol Merkezi teknik personel tarafindan sistemin isleyisi hakkinda detayli bilgi alan Milletvekili Eroglu, Akilli Kavsak Trafik Kontrol Merkezi’nin modern bir sistem oluguna dikkat çekerek uygulamanin hayata geçmesinde ve bu basarinin saglanmasinda emegi geçen basta Belediye Baskani Burhanettin Çoban olmak üzere teknik ekibi tebrik etti.  Dinamik Kavsak Kontrol Sistemi ve koordineli yesil dalga uygulanan kavsaklardaki bekleme sürelerinde ortalama 18 iyilesme saglanmasina karsi bekleme sürelerindeki bu iyilesme sayesinde aylik ortalama 7 bin lt yakit tasarrufu ile 11 ton daha az karbon salinimi saglandigini kaydeden Eroglu; Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek’in seçim vaatleri arasinda yer alan AFRAY projesinin de bu sisteme entegre edilebilecegini söyledi.

"RAYLI SISTEME ENTERGE OLABILECEK"

            Afyonkarahisar’da rayli ulasimi yayginlastirmak amaciyla hayata geçirilecek proje konusunda bir toplanti gerçeklestirdiklerini ifade eden Eroglu; “Bugün özellikle Afyonkarahisar’da trafigi Belediye Baskanimiz Burhanettin Çoban, Belediye Baskan Adayimiz Mehmet Zeybek, Ankara’dan ilimize gelen DDY yetkilileri, uzman ve profesörlerle birlikte trafigi masaya yatirdik. Rayli ulasimi Afyonkarahisar’da yayginlastirmak için güzel bir çalisma yaptik. Insallah bu çalismamizin içerigini Sayin Baskan Adayimiz Mehmet Zeybek Bey en kisa zamanda açiklayacak. Adim adim baslayacagiz. Dört safhaya ayirdik. Birinci ve ikinci kademesine bu sene baslayacagiz. Üçüncü kademeye kadar tamam, dördüncü kademeyi de bir master plani etüt yapilmasi gerekiyor. Bu meseleler ilmi meselelerdir. Kulaktan duyma bilgilerle olmaz. Bizler teknik insanlariz, neyin ne yapilacagini planlar, etüdünü yapar, planlama çalismalarindan sonra projesini yapar, tatbikata geçeriz. Ama isi bilmeyenler atabilir, buna biz atmasyon diyoruz. Atmasyon yok, ilim var bilgi var, tecrübe var, kararlilik var, seffaflik var, heyecan var. Bunlarin hepsi de Mehmet kardesimde var” diye konustu.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °