Mhp Il Baskani Rasit Demirel, Sehitlerin Kemiklerini Sizlatacak,

MHP Il Baskani Rasit Demirel, sehitlerin kemiklerini sizlatacak,

Gündem 7.10.2016 13:14:14 0
Mhp Il Baskani Rasit Demirel, Sehitlerin Kemiklerini Sizlatacak,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Il Baskani Rasit Demirel, sehitlerin kemiklerini sizlatacak, ruhlarina azap çektirecek kiyaslamalardan vazgeçilmesi gerektigini söyledi.

MHP Il Baskani Demirel, yaptigi açiklamada, terör örgütü PKK'nin FETÖ'nün boslugunu doldurmaya çalistigini söyledi.

Her gün bir ya da birkaç sehit aldiklarini kaydeden Demirel, "Terör örgütü PKK, FETÖ'nün boslugunu doldurmak için FETÖ' nün biraktigi yerden var gücüyle saldirmaktadir. Her gün yüregimize atesler düserken, cigerlerimiz yanmaktadir." dedi.

Demirel, 15 Temmuz'da FETÖ, terörle mücadelede PKK tarafindan sehit edilen askerlerin, Türk Milleti'nin gönlünde taht kurduklarini aktardi.

"Tablo bu kadar hazinken, 15 Temmuz sehitleriyle terörle mücadele sehitleri arasinda bir ayrim yapmak da bize göre dogru degildir." diyen Demirel, söyle konustu:

"Ziyaret ettigimiz sehit ailelerinin bu konuda hakli olarak serzenislerini dinliyor ve cevap veremedigimiz için de yutkunup kaliyoruz. Sehitlerimizin yeri gönüllerimizde, tanimi ise yüce kitabimiz Kur'an-i Kerim'de yazilmistir. 15 Temmuz'da tarih yazan sehitlerimizin hakkini ne kadar ödeyemezsek, terörle mücadele de emsalsiz mücadele göstererek canlarini seve seve feda eden kahramanlarimizin hakkini da bir o kadar ödeyemeyiz. Sehitlerimizin kemiklerini sizlatacak, ruhlarina azap çektirecek kiyaslamalardan vazgeçilmelidir. Sehitlerimizin hepsi kahramandir ve hepsi de bizim için degerlidir."


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °