Vatandaslardan Zeybeke Yogun Ilgi

“Afyonkarahisar’a Jeotermal Organize Sera Bölgesi kazandiracagiz”

Gündem 19.02.2019 19:48:33 0
Vatandaslardan Zeybeke Yogun Ilgi

Vatandaslardan Zeybek’e Yogun Ilgi
 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek, seçim çalismalari kapsaminda Ataköy Semt Pazar'ini ziyaret etti. Halkin büyük teveccühü ile karsilasan Zeybek, vatandaslarin talep ve önerilerini dinledi.

 

Ataköy Semt Pazar'ini ziyaret eden AK Parti Belediye Baskan adayi Mehmet Zeybek, hem esnaflar ile hem de vatandaslarla hasbihal etti. Partililerin de katildigi ziyarette vatandaslar Zeybek’e adeta sevgi selinde bulundular. Vatandaslarin büyük ilgi gösterdigi Zeybek, pazar yerinde esnaflar basta olmak üzere alis verise gelen vatandaslarla da uzun uzun sohbet etti ve 31 Mart seçimleri için destek istedi.

Zeybek alisverise gelen vatandaslara ‘hayirli pazarlar’ dileginde bulundu. Esnaf ve vatandaslarla sohbet eden Zeybek, vatandaslarin istek, öneri ve taleplerini de dinledi. Pazar esnafi ziyaretinden dolayi Zeybek’e sükranlarini sunarak büyük teveccüh gösterdi.

 

“Insan odakli hizmet edecegim”

 

Gönül belediyeciligin geregi olarak insan odakli hizmet vereceklerini ifade eden Zeybek, Afyonkarahisar’imiz tarim alaninda ülke genelinde söz sahibidir. Biz de çiftçi kardeslerimizle her firsatta iç içe olmaya çalisiyoruz. Hem hemsehrilerimizin hem de pazarci esnafimizin mahallelerimizdeki semt pazarlarinin eksikleri için istekleri var. 2 dönem Belediye Baskanligi yapan Burhanettin Çoban kardesim kapali Pazar yerleri yaparak pazarci esnafimizi yagmurdan çamurdan kurtarmistir. Biz de kapali pazar yerlerinin eksiklerini tamamlayarak vatandaslarimiza dahi iyi hizmet verecegiz.  Semt pazarlarinin eksik ve sorunlarini en iyi halkimiz bilir. Afyonkarahisar’da yasayan her bir vatandasimizi bir bütünün parçasi olarak görüyoruz" seklinde konustu.

 

“Afyonkarahisar’a Jeotermal Organize Sera Bölgesi kazandiracagiz”

 

Türkiye’nin gündeminde olan tanzim satisi hakkinda da konusan Zeybek, “Belediye olarak böyle bir seye girmeyecegiz. Istanbul, Ankara gibi iller yapar ama bizim gibi üretimin çok oldugu yerlerde olmaz. Ilimizde meyve sebze fiyatlari diger illere göre çok ucuz. Çevre ilçe, belde ve köylerinden gelen çiftçi kardeslerimiz rahatlikla ürünlerini satabiliyor. Biz belediye olarak Jeotermal Organize Sera Bölgesi projemiz var. Sicak su kaynagimizla isitilan serada domates üretimi gerçeklestirecegiz. Afyon merkez ve ilçelerinde 30’a yakin büyük firmalar jeotermal ile domates üretimi yapiyor. Jeotermal Organize Sera Bölgesinde arsayi düsük tutarak isletme sahiplerinin daha çok olmasi yönünde girisimlerimiz olacak. Bu sayede 3 Bin kisiye is imkâni saglamis olacagiz. Antalya’nin Kumluca ilçesi gibi sehrimiz de seracilik alaninda bir üst bölgesi olacak. Jeotermal seralari sehrimize kazandirmak için elimizi degil, vücudumuzu tasin altina koyacagiz” dedi.

 

Pazarda alisveris yapan vatandaslarin samimi ve sicak yaklasimi fotograf karelerine de yansidi.  Zeybek’i gören vatandaslar telefonlariyla fotograf çektirerek o ani ölümsüzlestirdiler.


Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °
Perşembe 18.9 ° / 7 °