Baskan Recep Tayyip Erdogan, Hatayda Halka Hitap Etti.

Baskan Recep Tayyip Erdogan, Hatay'da halka hitap etti.

Gündem 24.02.2019 19:01:12 0
Baskan Recep Tayyip Erdogan, Hatayda Halka Hitap Etti.

 

Baskan Erdogan'in açiklamalarinin satir baslari...

Hatay bizim gözbebegimiz. Biz Hatay'i severiz, Hatay da bizi sever. Biz Hatay'i anlari, Hatay da bizi anlar. Size Kayseri'den onbinlerin selamini getirdim. Hatay denince akla ilk sabir gelir. 24 Haziran'da hatay demokrasi dedi. 24 Haziran seçimlerinde yyüzde 51 ile Cumhur Ittifaki'ni birinci yapan milletime sükranlarimi ifade ediyorm. 31 Mart aksaminda sizlerden yeni bir zafer bekliyorum. Hatay'da yeni bir sayfa açmamiz gerekir. Hatay sirtindaki CHP yökünden kurtulmasi gerekiyor. Beceriksiz, çapsiz belediyecilik yerine gönül belediyeciligiyle bulusturmamiz lazim. 31 Mart'ta bu sehrin anahtarini arttik emin ellere vermemiz lazim.

Sentop'a basarilar diliyorum. Bahçeli ile de görüstüm bu birlikteligimizi rabbim bize Cumhur Ittifaki olarak da nasip etsin. Sizin sevginize, muhabbetinize, hayir duaniza mazhar olmaktan gurur duyuyorum. Biz kapinizi sadece seçim zamani çalanlardan degiliz. Hatay'in yollarini seçimden seçime hatirlayanlardan degiliz. Hatay'da 16. il mitingimi gerçeklestiriyorum. Bu kardesiniz sizler olmadan olmaz.

(Mustafa Sentop'un TBMM Baskani seçilmesi) Az önce Sayin Bahçeli ile de görüstüm, Rabbim dedim insallah bu birlikteligimizi ülke genelinde de Cumhur Ittifaki olarak bize zaferle nasip etsin.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °