Seçim Bürosu Açilisina Yogun Ilgi

“Bu can bu tende oldukça Bolvadin'e hizmet etmeye devam edecegim”

Gündem 27.02.2019 23:55:55 0
Seçim Bürosu Açilisina Yogun Ilgi

Seçim bürosu açilisina yogun ilgi

“Bizler Bolvadin’de sahislara degil, Bolvadin halkina destek verdik”

AK Parti Il Baskani Av. Hüseyin Sezen, milletvekilleri ile birlikte Bolvadin ilçesinde belediye baskan adayi Halil Ibrahim Sevim’in seçim bürosunu açti. Halkin yogun ilgi gösterdigi açilisin ardindan heyet esnaf ziyareti ederek vatandaslarin talep ve önerilerini dinledi.

 

AK Parti Il Baskani Av. Hüseyin Sezen, beraberinde milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroglu, Ali Özkaya ve Ibrahim Yurdunuseven ile birlikte Bolvadin ilçesinde belediye baskan adayi Halil Ibrahim Sevim’in seçim bürosu açilisina katildi. Açilisa halk yogun ilgi gösterdi.

 

“Bolvadin’e büyük destek verdiler”

 

AK Parti Ilçe Baskani Ömer Dayi konusmasinda, “Bolvadin her zaman hizmetlerde bir numara olmustur. Bakanimiz ve vekillerimiz burada, büyük destek verdiler. Ilk defa bir ilçede üçüncü Meslek Yüksek Okulu açildi. Bunu AK Parti yapti.Bakanlarimiz milletvekillerimiz yapti. Türkiye'de ilk defa Fen Lisesi açilan Sosyal Bilimler Lisesi açilan ilçe sadece Bolvadin’dir.  Bu hizmetlereinsallah yenilerini de ekleyecegiz. Cumhurbaskanimiz Afyon mitinginde dedi ki;‘Bolvadin, Emirdag,Çay duble yolu tamamlanacak. Dinar yolu baslayacak’dedi.Yine ilçemiz bir numara olacak ve ciddi yatirimlar alacaktir” ifadelerine yer verdi.

 

Içisleri Bakani Soylu’dan telgraf

 

Dayi’nin konusmasinin ardindan mitinge davet edilen ancak yogun programi nedeniyle katilamayan Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun telgrafi okundu. Soylu telgrafta, “AK Parti Bolvadin seçim bürosu açilisi nedeniyle yapmis oldugunuz davetiniz için tesekkür ediyorum.Yogun programim nedeniyle nazik davetinize katilamadigim için üzüntülerimizi belirtir, adayimiz kardesimiz Halil Ibrahim Sevim kardesime ve tüm Bolvadin'de hemserilerime sevgi ve selamlarimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

 

“Nerede garip, yetim ve fakir var belediye olarak yanlarinda olacagiz”

 

Belediye Baskan adayi Halil Ibrahim Sevim ise söyle konustu; “Gece gündüz demeden çalisiyoruz.Ilçemizde sikilmadik el, almadik gönül birakmiyoruz. Yeri geldi pazarda tezgaha geçtik,yeri geldi esnafimizin dükkaninda vatandaslarimizla hasbihal ettik,yeri geldi minibüste soförlük yaptik.Vatandaslarimiz artik AK Parti ile memleketimize huzur gelsin istiyor. Bizler elbirligiyle huzuru tesis edecegiz, refahi tesis edecegiz. Allah'in izniyle bizim kavgayla kin ile öfke ile isimiz yok.Birakin kavga ile kin ile beslenenler beslensin biz iktidar partisiyiz. Biz AK Parti'nin neferleriyiz, bizim baska bir seye ihtiyacimiz yok.Degerli kardeslerim Allah nasip ederse 31 Mart Pazar günü hep birlikte sandiga gidecegiz ve AK Parti mührünü vuracagiz ancak asil isimiz 1 Nisan'da basliyor. 1 Nisan’dan sonra gecemizi gündüzümüze katacagiz.Nerede garip gurebavar, nerede yetim yetime var, nerede fakir fukara var AK Parti teskilatlari olarak AK Partili Bolvadin belediyesi olarak onlarin yaninda olacagiz.Bugün Cumhurbaskanimizin istemis oldugu gönül belediyeciligi iste tam da budur.”

 

Cumhurbaskaninin kendisine verdigi talimati anlatti

 

“Cumhurbaskanimiz geçtigimiz hafta belediye baskan adaylari olarak bizleri topladi” diyen Sevim konusmasinda, “Altini çizerek söylüyorum Sayin Cumhurbaskanimiz dedi ki;Seçim beyannamelerinizi olusturun, projelerinizi yazin fakat bu projelerin içine ‘asfalt, altyapi, mahalleye firin,dügün salonu yazmayin’ dedi.Niye bunlar?Bunlar zaten belediyenin asli vazifesidir. Biz Bolvadin genelinde bulunan 49 mahallede bu alanlarda 100 basariya ulasamazsak AK Partili Belediye olmanin bir anlami yok. AK Partili Belediye Baskani olmanin da bir anlami yok. Bizim yapacagimiz is gönül belediyeciligidir. Koltuklarimizda rahat durmayacagiz. Karabaglar Mahallesi'nde paltosuzçocuk var mi, onun kaygisini tasiyacagiz. Çiftlik evlerinden yürüyerek servis imkani olmayan, okula çok zor sartlarda devam eden bir insan var mi onun kaygisini tasiyacagiz. Bununla birlikte Sihlar Mahallesi'nde yakacak odun kömürü olmayan vatandasimiz var mi bunu kaygisini tasiyacagiz.Vatandaslarimiz gerçekten mütevazi.Bizim asli görevlerimizin yani sira gerçekten çok çalismamiz lazim.Çok özür dileyerek, utanarak söylüyorum, haya ederek söylüyorum. Çarsi meydaninda bayan kardeslerimizin lavabo ihtiyacini karsilayacak, abdest alabilecekleri bir yer yok. Siz neden bahsediyorsunuz.Bizim çok isimiz var kardeslerim.Bizim çok isimiz var. Biz kendi esimizi kendi anamizi düsünmeyecegiz. Biz önce vatandasin isi, vatandasin derdi diyecegiz. Biz kapali pazar yerini yapacagiz.Kemerkaya'dan buraya yogurt satmaya gelen teyzemizi düsünecegiz.Bu teyzemiz abdestinin nereden aliyor, namazini nerede kiliyor bunun kaygisiyla yasayacagiz” ifadelerine yer verdi.

 

“Bolvadin’de issizlik sorununu ben çözecegim”

 

Sevim konusmasini, “Degerli kardeslerim milletimiz ile daima iç içe olup vatandasin derdine derman olursak AK Parti belediyesi olmanin karsiligini hakkini vermis oluruz.Bugün Sayin cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'in,Sayin Bakanimizin,Milletvekillerimizin,Il Baskanimizin, dava adami Burhanettin Çoban agabeyimizin bizden istedigi budur. Biz bunu istiyoruz. Allah'in izniyle bunu yapacagiz degerli kardeslerim.Bir defa Bolvadin'deki problemleri Bolvadin'deki sorunlari halinin altina süpürmeyecegiz. 45 gündür sahadayiz.Diger adaylari az çok dinliyorsunuz Bolvadin'de issizlik sorunu var ve ‘ben bu issizlik sorununu çözecegim’ diyen baska bir adayi varsa gelsin bu meydana,‘ben buradayim’ diye söylesin. Biz bu sorunu çözecegiz.Bu memleketteki göç sorununu elbirligiyle ortadan kaldiracagiz. Bolvadin'de yasiyoruz, biz bu memleketin evladiyiz.Yeni dogmus bir bebekten, 90 yasina gelmis bir haci amcamizin,haci teyzemizin hayatindaki tüm eksikleri biliyoruz.Onlarin tamamini, toplumun her kesiminin ilgilendiren projelerimiz ile yasam konforunu artirmak için gecemizi gündüzümüze katacagiz.Bakin 33 gün boyunca AK Partimizin basarisi için çalisacagiz.Ancak 1 Nisan'dan sonra milletimiz için çalisacagiz.Halkimiz için çalisacagiz,Bolvadin’imiz için çalisacagiz degerli kardeslerim” ifadeleri ile noktaladi.

 

“Belediye ve IGM olarak Sevim kardesimize bütün imkânlari sunacagiz”

 

Afyonkarahisar Belediye Baskani Burhanettin Çoban da bir konusma yapti. AK Parti iktidarlarinin sundugu hizmetleri anlatti. Çoban, “2002 yilinin Kasim ayindan beri AK Parti iktidarlarindan sonsuz derece istifade ettik. Sayin bakanimizin, milletvekillerimizin sayesinde aklimizin ucundan geçmeyen,hayal gördügümüz birçok proje Afyonkarahisar’a hizmet olarak geldi. Saglik,egitim, altyapi gibi her türlü yatirimi gördük. 2009 yilindan beri Belediye Baskanligi bize nasip oldu. Bu 10 yil gerçekten önemli hatiralarla dolu. 2014’te de yine Bolvadinimiz AK Parti ile tanisti.  Ben, nasip olursa Il Genel Meclisine geçiyorum. Bolvadin adaylarimiz ile beraber çalisacagiz. Salih Sel baskanligimizda Il Genel Meclisimiz Ömer Dayi’nin oldugu kardesimiz bir karar almis, demisler ki; biz Afyon'a ilk defa bir asfalt santiyesi yapalim. Bu santiyeyi de Çay - Bolvadin arasindaki Özel Idaremizin hizmet arsasina yapalim.Ihalesi yapildi su anda Afyon'da en güzel asfalt santiyesi Afyon Belediyesi'nin. Bizimki 200 ton saat kapasiteli. Buraya yapilacak olan santiye ise 250 ton saat kapasiteli.Ihalesi bitti 7 milyon lira para harcanacak.Insallah daha kaliteli daha ucuz asfalti Halil Ibrahim Sevim kardesimize verecegiz. Afyon belediye baskanimiz Mehmet Zeybek Bey de, Halil Ibrahim Sevim kardesime Afyonkarahisar Belediyesinin en güzel sekilde imkânlarini kullandirilacak. Biz sonsuz derecede bütün imkânlari destekleri verecegiz” diye konustu.

 

“Sevim askla ve sevkle hizmet edecek”

 

AK Parti milletvekili Ibrahim Yurdunuseven de “AK Parti demek dava adamligi demek. AK Parti demek hizmet demektir. AK Parti demek ‘onlar konusur ama AK Parti yapar’ demek, AK Parti demek ‘Niye ben degilim diyen olmamaktir.’ AK Parti kendisini hizmete adamis, askla, tevazu ile samimi ve gayretli olmak demektir.Burada diger konusmacilarimizin da belirttigi gibi tevazu sahibi, samimi gayretli bir adayimiz var.Insallah 31 Mart aksami belediyenin koltuguna oturacak ve askla sevkle hizmet edecek.Degerli hemserilerim buraya kadar gelerek karinca misali safinizi belli ettiniz ya hepinizden Allah razi olsun diyorum” dedi.

 

 

Milletvekili Ali Özkaya ise “Ben Bolvadin'in zekâsina, siyaset yetenegine hep sapka çikardim bir kez daha çikariyorum degerli dostlar. AK Parti siyaseti hep yapmak üzere var. Hep yapmaya geldi ki yikan olmadik.Hep yaptik yapiyoruz. Insallah yine yapacagiz.Bolvadinliler akilli insanlardir. Hepimiz bu memleketin evladiyiz, hepimiz bu memlekete çivinin nasil çakilacagini biliyoruz ve gördük buraya en büyük yatirimi rahmetli Erbakan hocamiz alkoloid fabrikasi ile yapti. 40 yili geçti.Simdi insallah bizim amacimiz gayemiz orayla birlikteikinci etap olarak Bolvadin'de ilaç fabrikalari yapilmasi olacak. Bu gerçeklesecek.Iki ay önce Bolvadin Belediyesi'nin istegiyle Belediyeler Birliginden kanal açma makinesi ihtiyaci var denildiginde hep beraber gittik rica ettik. Bu makine geldi.O gün tesekkür ediyorlardi.Biz sahislarin degil Bolvadin halkinin hizmetkâriyiz. Bolvadin'e her zaman hizmet ederiz.Bolvadin belediyesine 750 kisilik yurt yapilirken ne kadar çok gayret ettigimizi, defalarca simdiki Bakan yardimcimiz Sinan Aksu Bey ile görüstügümüzü herkes biliyor. Bolvadin Cezaevi yapiliyor, Adliyesi yapiliyor.Insallah sayin bakanimiz tekrar söyledi. Bu yarim kalan yolda bitecek. Sizler Cumhurbaskanimiza oy veriyorsunuz AK Parti'ye oy veriyorsunuz. Hepinizden Allah razi olsun” ifadelerine yer verdi.

 

“Rahmetli Erbakan hocamizin hayali olan ilaç sanayinin ilk adimlarini atacagiz”

 

Milletvekili Ali Özkaya’nin ardindan söz alan AK Parti Il Baskani Av. Hüseyin Sezen de konusmasinda, “1994 yilinda Istanbul'da bir sey degisti, Türkiye'de her sey degisti. Istanbul'da Büyüksehir Belediye Baskani Recep Tayyip Erdogan ne dedi;‘Hiçbir sey eskisi gibi olmayacak’ dedi.Kutlu yürüyüse basladi.25 yildir o kutlu yürüyüste o dünya liderinin yaninda, ümmetin umudu milletin gururu Recep Tayyip Erdogan'in yolundan Bolvadinli kardeslerimiz hiç ayrilmadi. 2001 yilinda 3 Subat depreminde Recep Tayyip Erdogan Bolvadin’imize bir gece vakti geldi.O gün için Tarim Ilçe Müdürlügünde kriz koordinasyon merkezinde ugradi.Deprem ile ilgili sonuçlari aldi. Sari çizmesini giydi ve Bolvadin’i karis karis dolasti.Çadir çadir gezdi.Bolvadin bunu unutur mu? 17 yildir Sayin bakanimizin milletvekillerimizin Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'in Bolvadin'e yaptiklarini unutur mu? Bizler de 31 Mart'ta insallah Recep Tayyip Erdogan'a gereken destegi verecegiz.Alnimiz ak, basimiz dik sekilde Halil Ibrahim Sevim kardesimizi yaninda olacak. Kiymetli hemserilerim memleket isi gönül isi dedik. Gönül ne demek; Gönül tevazu demek. Gönül, tevazu, samimiyet demek. Gönül kardeslik uhuvvet demek. Gönül hasbi olmak demek. Gönül memleket sevdasi demek. Gönül Bolvadin aski demek.Bolvadin için hizmetkariz. Bolvadin'in delisiyiz.Biz insallah 1 Nisan'da sehrül emin olarak Halil Ibrahim kardesim ile birlikte Bolvadin'de durmak yok yola devam diyecegiz.Insallah AK Parti makam mevki degil görev ve sorumluluk bilinci olan insanlarin partisidir. AK Parti Burhanettin baskanimizin meydanda haykirdigi gibi vefanin adidir. AK Parti Bolvadin'in ta kendisidir. Bu milletin ta kendisidir. Sayin bakanimiz hemserimizilimize ve ilçelerimize 17 yildir hizmetkârlik yapti. ISKI Genel Müdürlügü döneminden itibaren araç gereçle istihdam ile elinden gelen her seyi yapti. Ben basta Ibrahim Yurdunuseven vekilimize tesekkür ediyorum. Ali Özkaya vekilimize tesekkür ediyorum. Insallah yakinda Saglik ve Tarim Bakanlarimiz ile Bolvadin’i ziyaret edecegiz.Rahmetli Erbakan hocamizin hayali olan ilaç sanayinin ilk adimlarini atacagiz” dedi.

 

“Bu can bu tende oldukça Bolvadin'e hizmet etmeye devam edecegim”

 

Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroglu da bir konusma yapti. Eroglu konusmasinda,”Ben her Bolvadin'e gelisimde ayri bir heyecan duyuyorum.Inanin bizim kütügümüz buradan çikti. Ben buranin Öz hemserisiyim. Bolvadin’in hizmetkariyim.  Bu can bu tende oldukça Bolvadin'e hizmet etmeye devam edecegim. Halil Ibrahim Sevim kardesim hakikaten samimi,gayretli ve heyecanli, ayni zamanda sevimli. Dolayisiyla insallah hep birlikte baskanimizi seçecegiz. Sevgili kardeslerim az önce degerli Il Baskanimiz sunu ifade etti;Bolvadin Afyon’da siyasetin merkezidir.Simdi degerli kardeslerim tabii ki AK Parti'de vefa vardir. AK Parti vefa partisidir.Hizmet partisidir. Sayin Burhanettin Çoban belediye baskaniydi ama genel merkez takdir etti, bu sefer adayi degistirdi. Mehmet Zeybek olsun dedi ama Burhanettin Çoban dedi ki ben Reis'in her daim yanindayim dedi.Kendisini alkisliyoruz.Simdi kardesler bunlar kismet meselesidir.Bunu anlamamiz lazim. Ben 2004 yilinda Sayin Cumhurbaskanimiza dedim ki ‘Istanbul halki beni çok seviyor. Ben müsaade edersen Istanbul Büyüksehir Belediyesine aday olacagim’ dedim.Temayülde deyüzde 66 aldim. Cumhurbaskanimiz o zaman Basbakandi. Dedi ki ‘Türkiye'nin su meselesini, barajlarini halledecek insana ihtiyacim var.’ Reis ne dediyse onu yaptik.Esas vefa budur” ifadelerine yer verdi.

 

Konusmalarin ardindan Belediye Baskan adayi Halil Ibrahim Sevim’in seçim bürosu açilisi yapildi. Heyet daha sonra Bolvadin ilçesinde esnaf ziyareti yapti.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °