Izmirin De Bahti Açilacaktir”

Nihat Zeybetci Izmir için bir sanstir,

Gündem 1.03.2019 09:49:21 0
Izmirin De Bahti Açilacaktir”

Eski Orman ve Su Isleri Bakani Veysel Eroglu, Izmir’in birçok yerinin köy gibi oldugunu belirterek, “Kusura bakmasinlar CHP zamaninda bereket kesiliyor. Nihat Zeybetci Izmir için bir sanstir, kazandigi zaman Izmir’in de bahti açilacaktir” dedi. 
Eski Orman ve Su Isleri Bakani, Cumhurbaskanligi Özel Irak Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroglu, çesitli temaslarda bulunmak üzere Denizli’ye geldi. Eroglu, AK Parti Il Baskanliginda partililerle bir araya geldi. Toplantiya Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, AK Parti Il Baskani Necip Filiz, ilçe baskanlari ve partililer katildi. Denizli Büyüksehir Belediyesini örnek bir belediye olarak gösterdigini kaydeden Eroglu, Baskan Zolan’i ilk seçildigi dönemden beri bildigini ve Baskan Zolan’in çok çaliskan oldugunu söyledi. Eroglu, tüm Denizli’leri Cumhur Ittifaki’nin AK Partili Belediye Baskan adayi Osman Zolan’i desteklemeye davet etti. 

“Izmir köy gibi, CHP zamaninda bereket kesiliyor” 
Cumhur Ittifaki’nin Izmir Büyüksehir Belediye Baskan adayi ve eski Ekonomi Bakani Nihat Zeybekci’ye de basari dileklerinde bulunan Eroglu, Zeybekci’nin Izmir için bir sans oldugunu ifade ederek, “Ben kisa bir dönem Izmir Milletvekilligi yaptim, bütün her yeri karis karis gezdim. Kemal Kiliçdaroglu da Izmir milletvekiliydi, ilçeleri say desen sayamaz. Ben bütün ilçelere hizmet ettim yatirim yaptim. Izmir’in çogu yeri köy gibi. Gidin Bornova’nin arkalarina, Karabaglar’a, Buca’ya hepsi köy gibi. Izmir çok sey kaybetti. Kusura bakmasinlar CHP zamaninda bereket kesiliyor. Geldi CHP kesildi her sey. Nihat Zeybekci Izmir için bir sanstir, kazandigi zaman Izmir’in de bahti açilacaktir. Makuz tarihi insallah yenilecektir” dedi. 

“Denizli marka sehir olacak” 
Denizli’yi ilerleyen dönemde marka bir sehir haline getireceklerini aktaran Eroglu, “Denizli’ye çok sey yaptik daha da yaptik. Çünkü bizim ufkumuz genis ve insallah Denizli’yi ilçeleri ile birlikte marka bir sehir yapacagiz. Ben buna yürekten inaniyorum. Tekstilde özellikle ihracati daha fazla arttirmak için ciddi bir girisim var. Denizli’nin ürünleri dünyada muhakkak satilacak. Cumhurbaskanimiz Ege Bölgesi için Denizli’nin de dahil oldugu bir talimat verdi. Nasil GAP ve KOP gibi projeler var bizde ‘EGEGEP’ adiyla muazzam bir proje hazirladik ve 2023 yilina kadar yapilacak her sey burada var. Denizli için de yapilacak yatirimlar bu proje içerisinde” diye konustu. 


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °