Elinize, Emeginize Saglik

“KAZANAN AFYONKARAHISAR OLSUN”

Gündem 3.03.2019 12:35:38 0
Elinize, Emeginize Saglik

 ELINIZE, EMEGINIZE SAGLIK

             Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Belediye Baskani Burhanettin Çoban Baskanligi’nda son kez toplandi. 31 Mart’ta görev süresi dolacak Afyonkarahisar Belediye Meclisi son toplantisini 1 Mart Cuma günü Belediye Baskani Burhanettin Çoban Baskanliginda gerçeklestirdi.

           Toplanti sonunda bir konusma yapan Belediye Baskani Burhanettin Çoban, Belediye Meclisi olarak Afyonkarahisar’in gelisimi için güzel kararlar almaya gayret ettiklerini ifade ederek bu kararlari alirken adaletli ve hakkaniyetli olmaya özen gösterdiklerini  ifade etti. 

         Tüm Belediye Meclis üyelerine ve belediye çalisanlarina ayri ayri tesekkür eden Baskan Burhanettin Çoban, 31 Mart’ta yapilacak seçimlerde kazananin Afyonkarahisar, kazaninin ülkemiz olmasini diledi. Baskan Çoban konusmasinda su ifadelere yer verdi; “Kimi arkadaslarimizla, on yildir, kimi arkadaslarimizla bes yildir,  kimi arkadaslarimizla ise bir yildir, iki yildir beraberiz. Güzel bir sezon geçirdigimizi düsünüyoruz. Ben hem Belediye çalisanlarimiza, hemde özellikle Belediye Meclis Üyelerimize çok tesekkür ediyorum. Elimizden geldigince bu sehir için, ülkemiz için güzel kararlar almaya gayret ettik. Bu kararlari alirken olabildigince adaletli olmaya, hakkaniyetli olmaya hep beraber özen gösterdik. Yine insallah bu sehirdeyiz, beraberiz, birbirimizle karsilasacagiz, selam verecegiz.  Herkese ayri ayri tesekkür ediyorum. 31 Mart’ta yapilacak seçimlerde kazananin Afyonkarahisar, kazananin ülkemiz olmasini diliyorum” dedi.

          Belediye Meclis üyeleri ise, iktidariyla, muhalefetiyle bir ve beraber olduklarina dikkat çekerek, birçok karari oy birligiyle aldiklarini söyledi. Uyumlu bir çalisma örnegi gösterdiklerine dikkat çeken Meclis Üyeleri, birbirlerinden helallik istedi. Belediye Baskani Burhanettin Çoban’a yönetimi dolayisiyla sükranlarini sunan Meclis Üyeleri, çalismalarinda kendilerine destek olan daire müdürlerine ayrica tesekkür etti.

         Belediye Baskani Burhanettin Çoban ve Belediye Meclis Üyeleri  geçtigimiz yil aramizdan ayrilan merhum Seref Alpata'yi da unutmayarak Allah'tan rahmet, sevenlerine bir kez daha bassagligi dileklerinde bulunurken, rahatsizligindan dolayi toplantilara katilamayan Recep Avsar'a geçmis olsun temmenssinde bulunarak acil sifalar dilediler.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °