Chpli Belediyeler Ile Martin Sonu Bahar Olacak

CHP'li belediyeler ile Mart'in Sonu Bahar olacak

Gündem 4.03.2019 14:03:45 0
Chpli Belediyeler Ile Martin Sonu Bahar Olacak

CHP'li belediyeler ile Mart'in Sonu Bahar olacak"

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Baskanlik Divani Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, yerel seçim çalismalari kapsaminda çalinmadik kapi, sikilmadik el birakmadi. Milletvekili Köksal, hafta sonu Afyonkarahisar merkez olmak üzere ilçe, belde ve köylerde vatandaslarla bir araya gelerek, "CHP'li belediyeler ile Mart'in Sonu Bahar olacak" dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Baskanlik Divani Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Ihsaniye, Sinanpasa, Sandikli, Suhut, Çobanlar, Sultandagi Ilçeleri ile Düzagaç, Dereçine, Yesilçiftlik kasabalarinda yerel seçim çalismalarinda bulundu. 
YEREL SEÇIMI BEKA SORUNU OLARAK GÖSTERIYORLAR..!
Gittigi her bölgede vatandaslarin yogun ilgisi ve sevgi seli ile karsilasan Milletvekili Burcu Köksal, Ihsaniye Ilçesi'nde Millet Ittifaki CHP Adayi Tunay Türkmen’in Seçim Bürosu açilisina katildi. Burada Türkmen'e vatandaslardan destek isteyen Köksal, "Milletin beka sorunu yok. Ülkeyi kötü yöneten AKP ve onun destekçisi MHP'nin beka sorunu var. Bu ülkede beka sorunu degil, alninin terinin karsiligini alamayan çiftçinin sorunu vardir. Bu ülkede beka sorunu degil, artan yem fiyatlari yüzünden zararina hayvanini kesime götürmek zorunda kalan besicilerin sorunu vardir. Bugüne kadar hiçbir iktidar yerel seçimi beka sorunu olarak gösterecek kadar acziyet içinde bulunmadi." dedi. 
AKP OY ALINCAYA KADAR VATANDASIN YANINDA
CHP Sinanpasa Belediye Baskan Adayi Harun Güner ile birlikte Sinpa Tekstilde çalisan isçilerle bir araya gelen Köksal, kendisine iletilen sorunlari dinleyerek, "Tüm yurttaslarimizin malumu, AKP oy alincaya kadar vatandasin yaninda sonrasinda vatandasa kapiyi kapatiyor. Türkiye'de yasanan belediyelerin ilk onu Cumhuriyet Halk Partisi'nde. Insanlar CHP'li Belediyeler de yasamayi tercih ediyor. Çünkü, sosyal belediyecilik, kadina, çocuga engelliye, yasliya, deger CHP'de. Biz insana insan oldugu için deger veriyoruz ve seviyoruz. Bu Türkiye'nin her yerinde böyle. CHP'li belediyeler kimseyi ayristirmadan ötekilestirmeden insani esas alir. Hizmet herkese esit bir sekilde gider. 31 Mart sonrasinda tüm Türkiye'de ve Afyonkarahisar merkezimiz dahil tüm ilçe ve beldelerimizde de Millet Ittifaki ile vatandaslar hak ettigi hizmeti alacak." seklinde konustu.
SANDIGA GIDERKEN, VATANDASA SIRTINI DÖNENLERI UNUTMAYIN…
Daha sonra Sinanpasa Düzagaç Kasabasinda CHP Il Baskani Nevzat Ercan, Il ve Ilçe örgütü, Kadin Kollari Baskani ile birlikte CHP Belediye Baskan Adayi Osman Kavas ve Il Genel Meclisi Adaylarina vatandaslardan destek Milletvekili Köksal, vatandaslarin sandiga giderken, Ziraat Bankasi'na futbol kulüplerinin borçlarini kapatiripta çiftçinin borçlarina sirtini dönenleri, gübreye, mazota yeme, zam üstüne zam ekleyenleri çiftçiyi perisan edenleri unutmamalarini hatirlatarak, "31 Mart’ta hemserilerimiz Osman Kavas'i seçecek, Düzagaç'linin yüzü gülecek." diye konustu.
ITTIFAKI MILLETIMIZLE YAPTIK
Sandikli Ilçesi'nde Millet Ittifaki IYI Parti Belediye Baskan Adayi Asim Orhan’in seçim bürosunun açilisina katilan Köksal burada yaptigi konusmada su ifadeleri kullandi:
"Bilindigi üzere Millet Ittifaki yaptik. Tabi ittifak Türkiye gelinde oldugu gibi Afyonkarahisar’da da güzel bir sekilde yürürlüge girdi. Her zaman söyledigim bir söz var; Söz konusu vatansa gerisi teferruat. Bu güzel sözün vücut bulmus hali de Millet Ittfaki'dir. Bu ittifakta olan herkes söz konusu vatansa gerisi teferruattir diyen insanlar. Biz bu ittifaki kimle yaptik? Seçim zamani söz verilip de seçimden sonra mecliste 'U' dönüsü yapilan Emeklilikte Yasa Takilan 700 binin üzerinde EYT'li yurttasimizla yaptik. 1,5 milyon ek göstergede bekleyen yurttaslarimizla yaptik. Borç bataginda kivranan kapanma tehlikesi ile karsi karsiya kalan 400 bin civarinda küçük ve orta ölçekli isletmeyi isleten esnaf kardeslerimizle yaptik. Ürünü para etmeyen borcu borçla kapatmaya çalisan icra ile ugrasan çiftçi kardeslerimizle yaptik. Sütü para etmeyen kesimhane için hayvanini götürdügünde aylar sonrasina gün verilen hayvanin yemini dahi alamayan besicilerle yaptik. Iflasin esigine gelen is insanlari ile yaptik. Bu ittifaki önce Cumhuriyet, Türkiye, Atatürk diyenlerle yaptik. Kaygilarimiz sikintilarimiz ortak. Gelecege dair umutlarimizda ortak."
CHP'DE ÖNCELIK VATANDAS MEMNUNIYETI
Suhut Ilçesi'nde CHP ve IYI Parti Ilçe yöneticileri ile birlikte Suhut Belediye Baskan Adayi Ekrem Özsoy ve Il Genel Meclisi Adaylarina vatandaslardan destek isteyen Köksal, "31 Mart sonrasinda tüm Türkiye'de ve Afyonkarahisar merkezimiz dahil tüm ilçe ve beldelerimizde de Millet Ittifaki ile vatandaslar hak ettigi hizmeti alacak. Belediye Baskanlarimiz görev süreleri boyunca sürekli genel merkezimiz tarafindan denetleniyor. Bu konuda Genel Merkezimizde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcimiz ve CHP'li Milletvekillerimiz sürekli olarak belediyelerimizi denetliyor. Vaatler yerine getiriliyor mu? Getirilmiyor mu? Kontrol altinda takip ediliyor. Çünkü CHP'de öncelik vatandasin memnuniyeti. CHP'li tüm Milletvekilleri olarak evlere, tarlalara, baglara bahçelere gidip oy istiyoruz. Çünkü biz seçimden seçime degil her zaman yurttaslarimizin yanindayiz. Tarlada izimiz oldugu için hasatta da yüzümüz var. Afyonkarahisar'da 31 Mart'ta Millet Ittifakinin bayragini belediyelerimize yurttaslarimizla birlikte dikecegimize inaniyorum." dedi.
Köksal ve beraberindekiler daha sonra Suhut Hayvan Pazari'ni ziyaret ederek istek ve talepleri dinlediler.   
KASABALARDA ADAYLARA DESTEK ISTEDI
31 Mart yerel seçim çalismalarina yogun bir sekilde devam eden Milletvekili Burcu Köksal'in bir sonraki duragi ise Çobanlar Ilçesi oldu. Burada CHP Çobanlar Belediye Baskan Adayi Beytullah Tota Il Genel Meclisi Adayi Beytullah Duman ile esnaf ve vatandaslari ziyaret eden Köksal, daha sonra Sultandagi Ilçesi'ne geçerek, CHP Dereçine Belediye Baskan Adayi Ömer Yildiz'a vatandaslardan destek istedi. Köksal, Sultandagi Yesilçiftlik Kasabasi'nda da CHP Yesilçiftlik Belediye Baskan Adayi Mehmet Ali Sakal’a vatandaslardan destek istedi.
Ilçe, belde ve köy ziyaretlerinin ardindan Afyonkarahisar merkezde seçim çalismalarina devam eden Milletvekili Köksal, CHP Afyonkarahisar Il Genel Meclisi Adaylari ile birlikte esnaf ve vatandaslari ziyaret ederek hem istek ve talepleri dinledi hem de adaylara destek istedi.


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °