“Afrayi Afyonkarahisara Kazandiracagiz”

“TCDD Genel Müdürümüzle proje üzerinde mutabakat sagladik”

Gündem 6.03.2019 15:58:16 0
“Afrayi Afyonkarahisara Kazandiracagiz”



AK Parti Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek ve Orman ve Su Isleri Eski Bakani Irak Özel Temsilcisi Prof Dr. Veysel Eroglu, memleketi Afyonkarahisar’da seçim çalismalari kapsaminda Uzun Çarsi esnafi ziyaret etti. Burada trenden inenleri asla almadiklarini belirterek, “Bazilari diyormus ki; ‘Biz kazanirsak AK Parti’ye geçecegiz.’ Hayir bir defa biz tirenden inenleri asla almiyoruz. Kaldi ki bazi kisiler de tirenden inmedi tirenden atildi” dedi.

 

Ziyaret sonrasi bir açiklamada bulanan Eroglu, Afyonkarahisar’a 100 yillik yatirim yaptiklarini söyledi. Eroglu, “Vatandasin büyük bir ilgilisi. Mehmet Bey kardesim, özellikle yerlisi buranin, Afyon’u iyi taniyor. Burada nereye baksaniz bizim eserimiz var. Baskalari buraya bir çivi çakamadi. 2002’den, Ak partiden önce Afyonkarahisar köy gibiydi. Su bedesten neredeyse dökülüyordu. Özellikle tarihi mekânlar. Bütün tarihi evler ihya edildi. Afyon’un suyu bile yoktu, arsenikli su içiyordu. Suyu getirdik, yollar yaptik Afyon’u muazzam bir sekilde dönüstürdük. Bütün barajlari, göletleri yaptik. Biliyorsunuz benim lise talebeligim döneminde bir kokar çay vardi, yanina yaklasamazdik, bataklikti. Orada kimse oturmazdi ama simdi orasi en kiymetli mekân oldu. Çünkü AK Parti belediyeciligi anlayisiyla Kokarçayi, Akarçay yaptik. Afyon’un eski hali Kokarçay, yeni hali Akarçay. Simdi bu hizmetleri bütün vatandaslarimiz biliyor. Hizmetler AK Parti hükümeti sayesine geliyor. Iste AK Parti’nin adayi, hükümetimizin destekledigi, benimde destekledigim Mehmet Zeybek. Afyonkarahisarlilarin hangi partiden olursa olsun bize karsi ayri bir sevgisi var. Çünkü herkese yardima kostuk, Afyonkarahisar’a çok seyler yaptik. Afyonkarahisar’a inanin 100 yillik yatirim yaptik. Dolayisiyla bu hizmetlerin devam etmesi lazim. Afyonkarahisar’i marka sehir yapacak olan, ulasim problemini çözecek olan, ilk defa rayli ulasimi getirecek olan ve Afyonkarahisar’i adeta uçuracak olan Mehmet Zeybek kardesimiz. Afyonkarahisar kazansin diyoruz, her sey Afyonkarahisar için” dedi.

“Trenden inenlerle isimiz olmaz”

Trenden atilanlarin tekrar trene alinmayacagini belirten Eroglu, “Burada bugün Uzunçarsi’dan basladik. Sadece Uzunçarsiyi gezmiyoruz, geçenlerde de Ambaryolunu gezdik. Her tarafi geziyoruz. Vatandasta büyük bir sevgi var, teveccüh var. AK Parti sevgisi, Recep Tayyip Erdogan sevgisi. Çünkü diyor ki vatandas; ‘Biz bir sey söylemiyoruz, yaparsa AK Parti yapar’ diyor. Burada da yaparsa AK Parti yapar. Bazilari diyormus ki; ‘Biz kazanirsak AK Parti’ye geçecegiz. Hayir bir defa biz trenden inenleri asla almiyoruz. Kaldi ki bazi kisiler de tirenden inmedi tirenden atildi. Isim vermek istemiyorum, bizim kisilerle alakamiz yok, prensipleri konusuyoruz. Dolayisiyla herkes anlayacaktir. Çünkü Afyonlu feraset sahibidir “ dedi.

 

“TCDD Genel Müdürümüzle proje üzerinde mutabakat sagladik”
AK Part Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek ise ayagi yere basan projeler hazirladiklarini belirterek, “Bugüne kadar açiklamis oldugumuz projelerimizde hiçbir zaman hayali projeyle isimiz olmadi. Hep ayagi yere basan, yapilabilecek, gerçeklesebilecek projelerle ugrastik. Sayin bakanimizin da ifade ettigi gibi ‘rayli sistemle Afyonkarahisar’i tanistiracak olan bizleriz’ dedik. Dün yine sayin vekilimiz Ali Özkaya beyle Ankara’da yeni atanan Devlet Demir Yollari Genel Müdürümüzü ziyaret ettik. Projelerimizden  TCDD Genel Müdürümüze bahsettik. Bizlere sonuna kadar destek olacagini ifade ettiler.  TCDD Genel Müdürümüzle proje konusunda her konuda mutabakat sagladik. Yine Millet Bahçelerinde olsun, Millet Kütüphanelerinde olsun, mahallelerimize yapacagiz kültür evlerimizle alakali olsun gerçekten Afyon’un görüntüsünü degistirecek çok güzel projelerimiz var. Insallah onu da kitapçik haline getiriyoruz. Yakinda halkimiza, vatandaslarimiza ulastiracagiz onlari her gittigimiz yerde anlatiyoruz, seçim 31 Mart’ta batidaki devletlerin 15 Temmuzda elde edemedikleri bir seyin rövansi olacak. Insallah bu millet bunun farkinda. 15 Temmuz’da reisine nasil sahip çiktiysa, 31 Mart’ta da insallah gümbür gümbür reisinin arkasinda destek verip batiya yem etmemeye ant içmis bir seçmen görüyoruz” dedi.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °