Eren Açikgöz Ve Mert Turgut Çakirin Ailelerine Taziye Ziyareti

Eren Açikgöz ve Mert Turgut Çakir'in ailelerine taziye ziyareti

Gündem 8.03.2019 11:15:13 0
Eren Açikgöz Ve Mert Turgut Çakirin Ailelerine Taziye Ziyareti

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, esi Betül Kasapoglu ile birlikte Antalya deplasmani dönüsü Afyonkarahisar’daki trafik kazasinda hayatini kaybeden Ankaragücü taraftarlari Eren Açikgöz ve Mert Turgut Çakir'in ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. 
Afyonkarahisar’daki kaza sonrasi MKE Ankaragücü Baskani Mehmet Yiginer’i telefonla arayarak bassagligi dileginde bulunan Bakan Kasapoglu, bugün de esi Betül Kasapoglu, Ak Parti Ankara Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mehmet Özhaseki ve Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakani Taner Yildiz ile birlikte hayatini kaybeden taraftarlarin ailelerini ziyaret ederek, kazadan duydugu üzüntüyü dile getirdi. Bakan Kasapoglu, acili ailelere bassagligi dileklerini iletti. 
Bakan Mehmet Muharrem Kasapoglu ve esi Betül Kasapoglu’na taziye ziyaretleri sirasinda MKE Ankaragücü Baskani Mehmet Yiginer ve bazi futbolcular da eslik etti. 
MKE Ankaragücü’nün Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasinda deplasmanda oynadigi Antalyaspor karsilasmasi sonrasi taraftarlari tasiyan otobüs Afyonkarahisar’da kaza yapmis, kazada Eren Açikgöz ve Mert Turgut Çakir hayatini kaybetmisti. 


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °