Kadinlar Meclisinden Kadinlar Gününe Özel Program

KADINLAR MECLISI'NDEN 'KADINLAR GÜNÜ'NE ÖZEL PROGRAM

Gündem 9.03.2019 11:46:16 0
Kadinlar Meclisinden Kadinlar Gününe Özel Program

 KADINLAR MECLISI'NDEN 'KADINLAR GÜNÜ'NE ÖZEL PROGRAM

                Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadinlar Meclisi tarafindan 8 Mart Dünya Kadinlar Günü nedeniyle AFBEL Termal Otel'de "Kadinlar Günü Özel" programi düzenlendi.

                Kent Konseyi Kadinlar Meclisi Baskani Hatice Dudu Özkal ve Belediye Baskan Yardimcisi Ayfer Örten'in ev sahipliginde düzenlenen programa Vali Mustafa Tutulmaz'in esi Fatma Tutulmaz ve protokol esleriyle birlikte çok sayida davetli kadin katildi.

                Programa katilan tüm kadinlari Belediye Baskan Yardimcisi Ayfer Örten'le birlikte çiçeklerle karsilayan  Kent Konseyi Kadinlar Meclisi Baskani Hatice Dudu Özkal, toplu olarak yenilen yemegin öncesinde kisa bir konusma yaparak, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü'nü kutladi. Konusmasinda, kadin haklari ve yasantisi üzerine Türkiye ve çesitli ülkeler arasinda kiyaslamalar yapan Özkal, özellikle gelismemis birçok ülkede kadinin kimliginin dahi olmadigini söyledi.

                "Tereciye tere satmanin anlami yok" diyerek kadinlarin sorunlarini anlatmak yerine kadinlar adina kendisinin önem verdigi konulari dile getiren Özkal, "Buradaki herkes kadin ve biliyorum ki her birinin benzer ya da fakli sorunlari ve tecrübeleri var. O yüzden kadinlarin sorunlarini anlatmak yerine, bana göre kadin adina önemli buldugum konulari ifade etmek istiyorum. Bunlardan en önemlisi kadinlarimizin özgüveni ve ayaklarinin üzerinde durabilmesi. Bunu basarmak çok önemli. Ayrica bizden sonra gelecek nesilleri de bu düsünceyle yetistirmeliyiz" dedi.


Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °