“Afyonkarahisara Spor Alaninda Büyük Hizmetler Yapacagiz”

“Afyon’da spor alaninda çok ciddi yatirimlar yaptik”

Gündem 11.03.2019 16:10:15 0
“Afyonkarahisara Spor Alaninda Büyük Hizmetler Yapacagiz”

Zeybek’ten Sporun Her Bransina Tam Destek


AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Av. Ibrahim Yurdunuseven ve Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek Masterler Dernegi üyeleri ile aksam yemeginde bir araya geldiler.

 

 

Yurdunuseven ve Zeybek, geçmis yillarda ilimize spor alaninda hizmetler vermis olan futbolculardan kurulu Masterler Dernegi ile bir arada olmaktan dolayi memnuniyetini ifade ettiler.

 

“Afyon’da spor alaninda çok ciddi yatirimlar yaptik”

 

Afyonkarahisar’in spor alaninda en üst seviyeye geldigini ifade eden Yurdunuseven, “ Muhtesem bir spor kompleksine sahibiz burada Sayin Bakanimiz Veysel ve yine milletvekilimiz olan Sait Açba’nin Eroglu’nun büyük emekleri var. Eskiden sadece futbol oynamak için bile 2 tane saha vardi. Siz futbolun içerisinden gelenler bile bir maç yapalim dediginizde 1 hafta önceden haber ancak yer ayarlariz denirdi. Simdi spor kompleksimiz içerisinde 10 taneden fazla futbol sahamiz var, onun disinda basketbol salonlarimiz, voleybol salonlarimiz var.  Artik 1 saat öncesinde bile bir saha ayarlayip spor yapma sansina sahipsiniz elhamdülillah. Afyonkarahisar’da spor alaninda çok ciddi yatirimlar yaptik” diye konustu.

 

“3 bransta temsil edilen tek il Afyonkarahisar”

 

Yurdunuseven, Futbol, basketbol ve voleybol branslarinda ilimiz en üst liglerde temsil ediliyor bu sehrimiz için çok önemli bir olay. Belki bu yil lig siralamasinda suana kadar istedigimiz nokta da olamasak da insallah sizlerin, belediyemizin tüm Afyon2un destegi ile yine zaferler yasamaya devam edecegiz.  Tabi bu süreçte Salih Sel baskanimizin da çok büyük emekleri var. Amatör kümeden baslayarak 5 senede 4 sampiyonluk yasatmasi çok büyük bir basari kendisine de ben tesekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 

 

Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek ise, gençlik yillarindan itibaren spor ile iç içe bir yasami oldugunu ifade etti. Zeybek, “Bende sizler gibi sporun içinde bir kisiyim 8 yildan bu yana düzenli olarak voleybol oynuyorum. Uzun süreler boyunca ilimizde futbol oynamis ve hala takimlar olusturarak oynamaya devam eden Masterler’imizi tebrik ediyorum. Tüm ziyaretlerimizde sürekli Afyonspor’u sampiyon yapacak misiniz ya da ligde kalacak miyiz gibi birçok soru aliyoruz. Bende diyorum ki Belediye Baskani oldugum zaman sadece Afjet Afyonspor’a degil, basktbola ve voleybola da destek sözü veriyorum. Insallah bizde bu ekip ruhuna destek olarak Afjet Afyonspor’umuzu hak ettigi noktalara tasimak için gayret gösterecegiz” dedi.

 

“Afyonkarahisar’a spor alaninda büyük hizmetler yapacagiz”

Milletvekillerimiz ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanini ziyarete gittiklerini ifade eden Zeybek,” Gençlik ve Spor Bakanimiz Mehmet Muharrem Kasapoglu gerçekten Afyon’u seven ve katki saglamaya çalisan bir bakanimiz.  Sahipata Mahallemizde bir spor salonumuz yarim kaldi dedigimizde, hemen orayi tamamlayalim diye söylediler. Mevcut kullandigimiz spor kompleksinde ki sahamizin zemininin bozuk olmasi konusunda hemen yaz döneminde yapilacagini ifade etti. Spor kompleks içerisine bir spor lisesi yapilacagini sözünü verdiler. Yine ilave olarak antrenman sahalari yapabileceklerini ilettiler. Insallah yakinda Gençlik ve Spor Bakanimizi da Afyon’a davet edecegiz ve sizlerde bir araya getirecegiz.  Afyonkarahisar’a spor alaninda büyük hizmetler yapacagiz” diye konustu.

 

Programin ardindan kapali spor salonunda AK Parti Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek, Belediye Meclis Üyeleri AK Parti üyeleri ve Masterler Dernegi arasinda futsal maçi oynandi.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °