Çetinkaya, “Gençlerle Beraber Afyonkarahisarin Gelecegini Insaa Edecegiz”

ÇETINKAYA, “GENÇLERLE BERABER AFYONKARAHISAR’IN GELECEGINI INSAA EDECEGIZ”

Gündem 12.03.2019 13:36:26 0
Çetinkaya, “Gençlerle Beraber Afyonkarahisarin Gelecegini Insaa Edecegiz”

ÇETINKAYA, “GENÇLERLE BERABER AFYONKARAHISAR’IN GELECEGINI INSAA EDECEGIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Fatih Çetinkaya sosyal medya araciligiyla gençlere seslendi. Gençlerle beraber Afyonkarahisar’in gelecegini insaa edeceklerini söyleyen Çetinkaya, “Sizi anlayan, sizden biri olan genç bir belediye baskan adayi olan Fatih Çetinkaya’ya destek vermenizi istiyorum” diye konustu

 

Büyüyen ve gelisen bir Afyonkarahisar için yola çiktiklarini söyleyen MHP Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar’da sehri karahisari yöneten, istikametini çizen ve Afyonkarahisar’a yön verenler gençlerin olacagini vurguladi. En genç belediye baskan adayi olarak gençlerle beraber yüreyeceklerini ifade eden Çetinkaya, “28 yasinda ilk defa belediye baskani olmus o gün bugündür yerel yönetimlerde, belediyecilikte insanimiza, milletimize hizmet eden bir kardesiniz olarak öncelikle bilmenizi isterimki bu yol çok uzun bir yol, bu yol çok mesakatli çok zorluklari olan bir yol yine böyle bir yola gelecegimizi insaa etmek için, büyüyen bir Afyonkarahisar için, kabugunu kirmis bir Afyonarahisar için, gelisen bir Afyonkarahisar için yola çikmis bulunmaktayiz. Aslinda menzilimiz yani vizyonumuz, gelecekte hedefledigimiz yer tam olarak sizlersiniz. Gelecekte büyük bir Afyonkarahisar’da sehri karahisari yöneten, istikametini çizen ve Afyonkarahisar’a yön verenler sizler olacaksiniz. Bu bakimdan bugünkü geçiminiz, egitiminiz, misyonunuz ve bugün yasadiginiz sosyo kültürel çevre gelecegimiz için simdiden farketmeseler bile çok çok önemlidir. Iste böyle bir yolda her seye dokunan bir belediyecilik için, sagliga, egitime, sanata, istihdama, asa, ekmege dokunan bir belediyecilik için, gelecege bu vizyonlarla demir atmak için bir agabeyiniz olarak, en genç belediye baskan adayi olarak sizlerle beraber yürünecek çok ama çok uzun bir yolumuz var” dedi.

 

ÇETINKAYA, “SIZDEN OLAN BIRINE DESTEK VERMENIZ LAZIM”

“Büyük gelismis bir Afyonkarahisar birakmak için daha büyük hedeflere yürümek için sizden olan birinine agabeyinize Fatih Çetinkaya’ya desteklerinizi istiyorum” diyen Çetinkaya, “Dünya’ya hangi pencereden bakarsaniz bakin. Siyasi görüsünüz her ne olursa olsun. Gönlünüzde hangi firtinalar koparsa kopsun. Bilirimki bu yaslarda gönlünüzde duygusal, sevgisel rüzgarlar esiyor. Sizi anlayabilecek. Bu duygulara vakif olabilecek ve sizi sizin gibi sevebilecek ve size siz oldugunuz için deger verebilecek bir belediyecilik anlayisi için, büyük gelismis bir Afyonkarahisar birakmak için ve bütün bunlarin ötesinde daha daha büyük hedeflere yürümek için sizden olan birinine agabeyinize Fatih Çetinkaya’ya desteklerinizi istiyorum. Fatih Çetinkaya’ya destek vermek Milliyetçi Hareket Partisine oy vermek demek, bana sahsima oy vermek demek degil, Milliyetçi Hareket Partisine 31 Mart seçimlerinde destek vermek demek, kendi geleceginize destek vermek demek. Kendi geleceginizi insaa etmek demek, kendi geleceginizi imar etmek demek. Onun için denenmisleri denemeye gerek duymadan daha önce görev yapmis büyüklerimizi kirmadan, özellikle Afyonkarahisar’da kaybedilebilecek bir 5 yil daha olmadigi gerçegini göz önünde bulundurarak mutlaka sizden olan birine destek vermeniz lazim” diye konustu.

ÇETINKAYA, “DAHA GÜZEL YARINLAR IÇIN BERABER YÜRÜYELIM”

‘Daha güzel Afyonkarahisar için, daha güzel yarinlar için’ gençleri beraber yürümeye davet eden Çetinkaya, “Sizi anlayan, sizi anlayabilecek ve sizin gibi genç bir belediye baskani ile yürümeniz lazim” dedi. Çetinkaya, “Destek vereceginiz nokta hem ehliyetle, liyakatla hem adaletle hemde sadakatla kayum olmasi lazim. Eger bu dusturlar hayata geçmeyecek olursa Afyonkarahisar’da dünden bugüne oldugu gibi günü birlik olarak yasamaya devam ederiz. Bakin 30 yil önce Eskisehir’den büyük bir Afyonkarahisar vardi. 25 yil önce Denizli’den büyük bir Afyonkarahisar vardi. 10 yil önce Isparta’dan büyük bir Afyonkarahisar vardi. 5 yil önce Kütahya’dan, Usak’tan daha büyük bir Afyonkarahisar vardi. Özellikle merkez nüfusu itibariyle maalesef duranlasmis son 5 yil da etrafimizla kiyasladigimizda küçülen bir sehir olma noktasinda hizla ilerliyoruz. Eger biz bu geriye düsüsü durduramazsak, küçülen bir sehir olmaya devam edersek, ekmegimiz küçülecek, egitimimiz kalitesizlesecek, hayat standartlarimiz düsücek, gelecege büyümekle gitmekten sadece baska bir ile göç ettigimizde bir sey anlayabilecegiz. Özellikle siz gençler için hayati öneme haiz olan 31 Mart seçimlerinde siyasi görüslerinizi, ailenizin deger yargilarini, siyasilerin hamasi nutuklarini bütün herseyi bir kenara koyun ve kendi geleceginize bakin. Sizi anlayan, sizi anlayabilecek ve sizin gibi genç bir belediye baskani ile yürümeniz lazim. Bu nokta da hepinizin destegini, gönlünü yanimda hissediyorum. Daha güzel Afyonkarahisar için, daha güzel yarinlar için ve 50 yil sonrasina 100 yil sonrasina demir atmak için benimle yürümeye davet ediyorum” ifadelerini kullandi.


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °