Çetinkaya, “Her Iki Elden Biri Hayirli Olsun Diyor”

ÇETINKAYA, “SOL SEÇMENLERIMIZIN GÖNÜLLERI BIZIMLE”

Gündem 14.03.2019 14:37:31 0
Çetinkaya, “Her Iki Elden Biri Hayirli Olsun Diyor”

 

 

ÇETINKAYA, “HER IKI ELDEN BIRI HAYIRLI OLSUN DIYOR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar haftalik basin toplantisinda konusan MHP Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar’da siktiklari her iki elden birinin kendisini simdiden hayirli olsun diye tebrik ettigini söyledi.  Dün itibariyla 7 tir yardimin Afyonkarahisar’a da girdigini belirten Çetinkaya, Bu dakikadan sonra kim digerine çamur atarsa, kim pislik siyaseti yaparsa bilinizki seçimi kaybettigini farketmeye baslamistir” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar haftalik basin toplantisina Il Baskani Mehmet Koacan, Merkez Ilçe Baskani Fahri Fevzi Kartal, Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Fatih Çetinkaya, belediye ve il genel meclis üyesi adaylariyla birlikte partililer katildi. Basin toplantisinda gündemi degerlendiren Il Baskani Kocacan, bazi siyasi partilerin çamur atmaya basladigini söyledi. Kocacan, “Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskani Nevzat Ercan’in milliyetçiligi agzina dolayarak bizim hiçbir terör örgütü ile ilgimiz yoktur diyor. CHP’nin milletvekili yada oraya mensup insanlarin teröristlerin tabutlariyla birlikte cenazeleri defnetmeye gittiklerini görmüyorlar mi? 31 Mart tarihinde yapilacak olan yerel seçimlere 17 gün kaldi. Bu yerel seçimler Türkiye’nin bekasi açisindan çok önemlidir. Türkiye’nin bölünmesini isteyen, rotasini sasirtmak isteyen bazi güçlere karsi yerel seçimlerden Cumhur Ittifaki olarak basiriyla çikmak zorundayiz.  Türkiye’nin tökezlemesini isteyen dis güçler ve içerdeki isbirlikçilerine 31 Mart tarihinde tokat gibi cevap vermek zorundayiz. 15 Temmuz Yenikapi ruhuyla beraber Adalet ve Kalkinma Partisiyle beraber Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur Ittifakini kurmustur. O günden bu güne kadar Cumhur Ittifaki ortak hareket etmistir. Ve bu ortaklik herkesin bildigi üzere yerel seçimlerde de devam edecektir. Cumhur Ittifakinin karsisinda Milllet Ittifaki vardir. Millet Ittifakinda ise CHP, IYI Parti, Saadet Partisi, HDP, ÖDP, FETÖ gibi bir olusum vardir.  Cumhur Ittifaki ülkenin bütünlügü ve birligi için hareket etmektedir. Millet Ittifakinin ise derdi ülkeyi bölmek ve parçalamaktir. Simdi ise IYI Parti, CHP’lisiyor, HDP’lisiyor. IYI Parti bir proje partisidir. Afyonkarahisar halkinin 31 Mart tarihinde sandiga giderken elinin vicdanina koyarak oy kullanmasini istiyoruz” dedi.

 

ÇETINKAYA, “HER IKI ELDEN BIRI HAYIRLI OLSUN DIYOR”

 Seçim çalismlari hakkinda basina bilgiler veren MHP Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, “Halktan gördügümüz teveccühü somut olarak ifade etmek gerekirse, daha simdiden her iki elden birisi simdiden hayirli olsun diye bizleri tebrik ediyor” dedi. Çetinkaya, “Sabahin erken saatlerinde basladigimiz seçim çalismamiza gece geç saatlere kadar sürdürüyoruz. Kadin kollarimiz, belediye ve il genel meclis üyesi adaylarimiz yine çok yogun bir sekilde çalisiyorlar. Ev ve esnaf ziyaretlerinin yanisira projelerimizin tanitimi ile ilgili bilgilendiremeye devam ediyoruz. Yani MHP adayi ile teskilatlariyla, kadin kollariyla, ocaklariyla ve gönüldaslarimizin kendi bireysel çalismlariyla son 17 güne girdigimizde tabiri yerinde ise depara kalkmis durumdayiz. Halktan gördügümüz teveccühü somut olarak ifade etmek gerekirse, daha simdiden her iki elden birisi simdiden hayirli olsun diye bizleri tebrik ediyor. Bende kendilerine bana asla degil, bize hayirli olsun diyorum” dedi.

 

ÇETINKAYA, “ÇAMUR ATANLAR KAYBETMEYE BASLAMISTIR”

Dün itibariyla seçim gününe kadar vatandaslara dagiltilmak üzere 7 tirin girdigini söyleyen Çetinkaya,Bu dakikadan sonra kim digerine çamur atarsa, kim pislik siyaseti yaparsa bilinizki seçimi kaybettigini farketmeye baslamistir” diye konustu. Çetinkaya, “Son düzlüge girdigimiz su günlerde vatandaslarimiz seçimin bereketlerinden faydalanmaya çalistilar.  Dün itibariyle Afyonkarahisar’a 7 tirin girdigini ve yukari mahallelere girdigini ve dagitimin basladigini biliyoruz. Vatandaslarimiza diyoruzki, bunlar bizim vergilerimizle olusmus ama seçim zamani çok gelen yardimlardir. Lütfen aliniz, helaldir. Bunun karsiliginda iradenizi asla teslim etmeyiniz diyoruz. Seçim bereketininde Afyonkarahsarli hemsehrilerimize afiyet olmasini diliyorum. Ve son 15 günde bütün kamuoyuna duyuruyorumki, bu dakikadan sonra kim digerine çamur atarsa, kim pislik siyaseti yaparsa bilinizki seçimi kaybettigini farketmeye baslamistir. Çamur atanlar kaybetmeye baslamistir” ifadelerini kullandi.

 

ÇETINKAYA, “SOL SEÇMENLERIMIZIN GÖNÜLLERI BIZIMLE”

Son olarak Afyonkarahisar’da yasan sol seçmenlere de seslenen Çetinkaya, “Afyonkarahisar’da yasayan hayata sol pencereden bakan solcu hemsehrilerimizi kimse baskalariyla karistirmasin. Afyonkarahisar’da sosyal demokrat olan bir hemsehrimiz en az MHP’liler kadar milliyetçidir. Siyasilerin bu tür açiklamalari asla bunlari baglamaz. Mesela vatan ise, cumhuriyet ise bizden zerre kadar farkli düsünmemislerdir. Ve gönüllerinin bizimle bir çirptigini çok net olarak görüyoruz” ifadelerini kullandi.

 

 

 


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °