“Emperyalistlerin Yeni Sevr Hayaline Su Tasiyorlar”

“Degerlerimizi canli tutup yüceltmeye devam edecegiz”

Gündem 16.03.2019 11:50:45 0
“Emperyalistlerin Yeni Sevr Hayaline Su Tasiyorlar”

“Bu millet ‘Çanakkale geçilmez’ denilen bir inancin mirasçisidir”

 

AK Parti Il Baskani Av. Hüseyin Sezen Çanakkale Zaferinin 104. Yildönümünü nedeniyle bir mesaj yayinladi. Sezen mesajinda “Bilinmelidir ki bu millet, en zor zamanlarinda bile 'Çanakkale geçilmez' dedirten bir inancin mirasçisidir” dedi.

18 Mart Sehitler günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yili nedeniyle bir mesaj yayinlayan AK Parti Il Baskani Av. Hüseyin Sezen, “Çanakkale Zaferimizin 104. yildönümünü, büyük bir gurur ve heyecanla dualarla aniyor, kutluyoruz” ifadelerini kullandi.

“Degerlerimizi canli tutup yüceltmeye devam edecegiz”

“Çanakkale Zaferi, dönemin kendini üstün görenler tarafindan ‘hasta adam’ yaftasi vurulan, varligimizi ortadan kaldirmak isteyenlere karsi milletimizin yazdigi en büyük kahramanlik destanidir” diyen Sezen mesajinda ,”Imkânsizliklara ragmen, sahadet ve gazilik pahasina kazandigimiz bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yolda çok önemli bir kilometre tasi olmustur.AK Parti hükümetleri olarak bir taraftan ülkemizi layik oldugu en üst seviyeye çikarmanin gayreti ve çabasini verirken bir yanda da bizi millet yapan yüksek degerlerimizi daima canli tutmaya ve bu degerleri yüceltmeye devam edecegiz” ifadelerine yer verdi.

“Emperyalistlerin yeni Sevr hayaline su tasiyorlar”

Aradan geçen 104 yila ragmen emperyalist güçlerinstrateji degistirerek PKK, PYD, SDG ve FETÖ gibi çesitli harflerle anilan terör örgütleri ve onlarin ülkemizdeki isbirlikçileri üzerinden hesaplarindan vazgeçmediklerini vurgulayan Sezen, “Emperyalist güçler hesaplarini dogrudan içeriden vurmakta ve emelleri için her türlü alternatifi denemektedirler.Misak-i Milli sinirlarini anlamayan, siyasi çikarlari için her türlü gayri yasal olusumdan destek istemeye çekinmeyen, bunlara da her türlü vaadi veren gaflet ve delalet içindeki bazi kesimler, bilerek ya da bilmeyerek emperyalistlerin yeni Sevr hayallerine su tasimaktan baska bir amaç içerisinde degildir. Ancak bilinmelidir ki bu millet, en zor zamanlarinda bile 'Çanakkale geçilmez' dedirten bir inancin mirasçisidir” dedi.

“Bu millet bagimsizlik kararliligini en son 15 Temmuz’da gösterdi”

Sezen sözlerini, “Kadin, erkek, genç, yasli toplumun her kesimi en son 15 Temmuz'da vatanini koruma, demokrasiye ve bagimsizligina sahip çikma konusundaki kararliligini tüm dünya ile birlikte emperyalistlerin yerli isbirlikçilerine bir kez daha ilan etmistir.Bu düsüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin yildönümünü kutluyor, 18 Mart Sehitler Günü’nde tüm sehitlerimizi, basta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm kahramanlarimizi rahmetle, sükranla aniyorum. Mekânlari cennet olsun” ifadeleri ile noktaladi.

 


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °