Saadetpartisi Bel. Bask.ad.hüseyin Ugurlu Ziyaretlerde Bulundu

BELEDIYE BASKAN ADAYI HASAN HÜSEYIN UGURLU KIZILAY VE YESILAY ZIYARETETTI.

Gündem 18.03.2019 11:38:37 0
Saadetpartisi Bel. Bask.ad.hüseyin Ugurlu Ziyaretlerde Bulundu

 

KIZILAY VE YESILAY ZIYARET EDILDI.


Saadet Partisi  Afyonkarahisar Belediye Baskan  Adayi Hasan Hüseyin Ugurlu Beraberindeki Meclis Üyeleri  ile  Il Baskani Adnan Senel ,  Kizilay Afyonkarahisar Sube Baskani Fatih Okyar ve Yesilay Afyonkarahisar Sube Baskani Dr. Yusuf Gökçe’yi ziyaret ettiler.

 

Belediye Baskan  Adayi Hasan Hüseyin Ugurlu yapilan  ziyaretlerde “Toplum yararina yapilan  çalismalardan dolayi Tesekkür Ediyor Basarilar Diliyorum” dedi.

 Kizilay Afyonkarahisar Sube Baskani Fatih Okyar ve Yesilay Afyonkarahisar Sube Baskani Dr. Yusuf Gökçe yapilan nazik ziyaretten dolayi duydugu memnuniyeti dile getirdiler.

Yapilan ziyaretlerde Belediye Baskan  Adayi Hasan Hüseyin Ugurlu  ;Afyonkarahisar için planlanan projeleri anlatti.

 Ugurlu Açiklamasinda ;

 Madde Bagimligi Ile Mücadele Edecegiz

Biliyoruz ki; uyusturucu ile mücadele emniyet güçlerimizi, istihbarat teskilatimizi, milli egitim camiamizi, saglik birimlerimizi ilgilendiriyor.

 

Tütün, alkol ve madde bagimliligi gibi toplumun ve gençligin beden ve ruh sagligini tahrip eden bagimliliklar yaninda, kumar, internet ve teknoloji bagimliligi gibi gençlige ve topluma zarar veren bütün zararli aliskanliklarla mücadele etmek Yesilay’in amaci ve faaliyeti

 

Bununla birlikte biliyoruz ki; Belediyemiz bu sehrin her türlü sorununu çözmek konusunda görevlidir. Kurumlar arasindaki is birligini saglamakla vazifelidir. Toplumu, aileleri ve gençligimizi tehdit eden madde bagimliliklari konusunda sorumluyuz ve görevliyiz.     

 

Özellikle sentetik uyusturucu olan “bonzai” kullaniminin her geçen gün artmaktadir. Basin yayin organlariyla toplumun her kesimine uyusturucu konusunda merak uyandirmayacak ancak ciddiyetini de vurgulayacak sekilde” bilgiler verilmelidir. Çünkü uyusturucuya baslayanlarin yaklasik 22’si merak yüzünden uyusturucuya baslamaktadir

 Gençligimizi kusatan madde bagimliligi tehlikesinden Merkezi yönetim, yerel yönetim, halkimiz ve ebeveynler ele vererek gençlerimizin bu tehlikeden kurtarilabilecegine inaniyorum.

 Bunun için göreve geldigimde toplumsal bilinç saglama, önleyici tedbirler alma ve rehabilitasyon çalismalari konusunda hizmet vermek amaçli Madde Bagimligi Ile Mücadele Merkezi kuracagiz.

 Özellikle gençlerimiz için ve sonrasinda tüm toplumumuz için bagimliliklarla hep birlikte daha güçlü bir sekilde mücadele edecegiz.

 Yine bir baska projemiz Afyonkarahisar’li Yasli Büyüklerimizi Istedikleri An Gidebilecekleri Ve Barinmadan Yeme Içmeye, Sagliktan Sosyal Faaliyetlere Kadar Birçok Konu Da Hizmet Alabilecekleri Yasam Alanlari  Hürmet Ve Sefkat Evi Olusturacagiz. Modern Zamanlarin En Büyük Sikintilarindan Biri Olan Ama Medeniyet Degerlerimize Ters Olmasi Hasebiyle Pek Fazla Dillendirilemeyen Problemlere Çözüm Olabilmeyi Amaçlayan Bu Projemizle Elimizden Geldigince Hürmet Ve Sevgi Ile Yaslilarimizi Kucaklayacagiz.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °