“Çavusbasa Birden Fazla Müjdelerle Geldim”

ÇAVUSBAS’A PAZAR YERI VE POLIKLINIK, ILIMIZE ACEMI BIRLIGI MÜJDESI

Gündem 19.03.2019 16:02:12 0
“Çavusbasa Birden Fazla Müjdelerle Geldim”

ÇAVUSBAS’A PAZAR YERI VE POLIKLINIK, ILIMIZE ACEMI BIRLIGI MÜJDESI
 

31 Mart Yerel Seçimleri kapsaminda her mahallede miting yapan AK Parti Belediye Baskan adayi Mehmet Zeybek,  halka seslendi.Vatandaslara Çavusbas Mahallesine modern bir Pazar yeri ve semt poliklinigi sözünü veren Zeybek Afyonkarahisar için de acemi birligi talep ettiklerini söyledi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek Çavusbas’ta vatandaslarla biraraya geldi. Mahalle sakinleri ‘siz var oldukça bizler de sizin arkanizdayiz baskan” sözleriyle Zeybek’e destek verdiler.

 

“ÇAVUSBAS’A BIRDEN FAZLA MÜJDELERLE GELDIM”

 

Afyonkarahisarlilarin kendisine göstermis oldugu ilgiye layik olabilme adina var gücüyle çalisacaginin altini çizen Zeybek, “Çavusbas Mahallesinin eksiklerini bildigini ifade ederek söyle konustu;  “Geçen günlerde mahallenin Pazar yerini dolastigimda pazarci esnafimiz ve vatandaslarimiz diger mahallelerdeki gibi kapali bir Pazar yeri yapilmasiniistediler. Bizde Çavusbas Mahallemize bir müjde degil birden fazla müjde ile geldigimizi ifade etmek isterim. Mahallemize Pazar yeri yapacagiz. Ayrica ninelerimizin dogalgaz talebi var. Bizde var gücümüzle çalisarak dogalgazi getirecegiz.  Yukari Mahallelerimizde bulunan tarihi evleri restorasyon yaparak buralari turizme kazandirmak istiyoruz. Teleferikte yapildigi zaman bazi mahallelerimizin çehresi degisecektir.

YAPARSA AK PARTI YAPAR, MEHMET ZEYBEK YAPAR”

 

Evi olmayan vatandaslar için TOKI müjdesini veren Zeybek, “Toplu Konut Idaresi (TOKI) ile görüsmelerimiz sonucunda Küçükçobanli Mahallesi sinirlari içinde 2+1 ve 3+1 daireler olmak üzere en az 750 konutun yapilamasi talebini Çevre ve Sehircilik Bakanligindan ilettik. 4 kategori de talep toplayacagiz. Bunlar sehit ve gazi yakinlari, 40’dan fazla engellilerimize, emeklilerimize ve diger vatandaslarimiz olacaktir. Bazilari gibi kuru vaatler vermiyoruz. Yapilan vaatleri de yapacagim diye de sizleri kandirmiyoruz. TOKI vaadini biz veriyoruz. Baskalari veremez. Yaparsa AK Parti yapar, Mehmet Zeybek yapar. Biz bu sözleri söyleyince adayin biri çildiriyormus. Geçen birkaç gün önce saglik bakanimiz geldi. Projelerimizin arasinda yer alan semt polikliniginin müjdesini Bakanimiz Dr. Fahrettin Koca’dan aldik. Savunma Bakanimiz Hulusi Akar’dan GarnizonKomutanliginin arazisini istedik ve oraya Millet Bahçesi yapacagiz. Afyonkarahisar’a acemi birliginin kurulmasini talep ettik. Asgari fabrikasinin üretiminin artirilmasini talep ettik. Tabi bunlar hükümetimizle uyumlu çalismamiz sonucunda olacak islerdir” ifadelerini kullandi.

 

 

 

 


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °