Hüseyin Ugurlu , Esnafla Bulusmada Sohbet Etti Taleplerini Ve Dertlerini Dinledi , Projelerini Anlatti.

Hüseyin Ugurlu , esnafla bulusmada sohbet etti taleplerini ve dertlerini dinledi , projelerini anlatti.

Gündem 22.03.2019 12:07:47 0
Hüseyin Ugurlu , Esnafla Bulusmada Sohbet Etti Taleplerini Ve Dertlerini Dinledi , Projelerini Anlatti.

Saadet Partisi  Afyonkarahisar Belediye Baskan  Adayi Hasan Hüseyin Ugurlu Beraberindeki Meclis Üyeleri ve Il Genel Meclis Üyesi Adayi Hamza Gümüskanat Ile esnafla bulustu.

                                                                                                                    
 Esnafin Giderleri Azaltma Projesi Ile Küçük esnaf ve isletmelerin, ruhsatlandirma,  reklam (tabela) vergisi , su  giderleri düsürülüp zor duruma düsmüs esnaflarimiza imkan dahilinde maddi manevi destek almasina gayret edecegiz.Belediyemiz bünyesinde Esnaf masasi olusturacagiz. Belli periyotlarda esnaflarimizla bir araya gelecegiz. Esnafimizin istihdami arttirabilmeleri için destek çalismalari yapacagiz.Hiçbir Nedenle Halkimizdan Belediyeye Zorla Bagis Alinmayacak.Ruhsat Alimlarinda Veya Diger Hizmetlerde Zorla Bagis Toplanmayacak.

 Yildizli Isletme Projesi  Ile Gida üretim ve satis noktalarinin tasidigi sartlar ve sundugu ürün hizmet kalitesine göre belediyemiz tarafindan sertifikalandirma yapacagiz ve bu sertifikayi almaya hak kazanan isletmelerin halka duyurulmasini saglayacagiz. Bu Proje ile Afyonkarahisarli hemserilerimizin temiz ve kaliteli gidaya ulasimini kolaylastirirken diger taraftan da gida isletmelerini daha temiz ve kaliteli gida üretimi konusunda tesvik etmis olacagiz. Sertifika almak isteyen esnafimiza da isletmesini daha temiz ve kaliteli hale getirmesi için her türlü egitim destegini ve danismanlik faaliyetlerini ücretsiz olarak saglayacagiz.

 SE-DE Projemiz ile Afyonkarahisarli Hemserilerimiz, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluslari Belediyeyi denetleme yetkisine sahip olacaklar. Seffaf ve dürüst belediyeciligi getirecegiz. Ihaleler seffaf olacak.Ister internetten ister bizzat gelerek belediyemizden denetleme yapabilecekler. Böylece belediyenin mevcut durumunun belirlenmesi için Sayistay raporlari beklenmeyecek. Proje ayni zamanda bir otokontrol mekanizmasi da olusturacak.

 Kamu Kurum Binalarini Sehir Disina Tasima Tesvik Projesi Ile Afyonkarahisar Belediye Baskani olarak sehrin tüm semt ve mahallelerine kamu kurumlarinin binalarinin dengeli bir sekilde tasinmasi için kamu kurumlariyla görüserek tesvikler sunarak her türlü kolayligi saglayacagiz. Bu sayede sehrin trafik sorununa köklü çözümler getirmis olacagiz.

 Sehrimizin Bilge Insanlari projesiyle Sehrimizde yasayan ve yasi itibariyle hem bilgi, hem de tecrübe noktasinda birikimli büyüklerimizden seçilen bir danisma meclisi olusturacagiz.

Kanaat önderleri ile de belli zamanlarda görüserek görüslerini alacagiz.Afyonkarahisarimizi yönetirken bu meclis ile büyüklerimizin tecrübelerinden de âzamî surette istifade etmis olaca


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °