Vatandaslardan Yogun Ilgi

“ACEMI BIRLIGI ISTEDIK TAMAM DEDILER”

Gündem 23.03.2019 12:12:23 0
Vatandaslardan Yogun Ilgi

SEMT POLIKLINIGI, ACEMI BIRLIGI VE HAVAALANI MÜJDESI

 

31 Mart seçimleri için saha çalismalari çerçevesinde Sahipata mahallesinde vatandaslarla bir araya gelen AK Parti Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek, acemi birligi, semt poliklinigi ve havaalani müjdesi verdi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Mehmet Zeybek Sahipata mahallesinde vatandaslarla bir araya geldi. Sohbet ortaminda yapilacak olan toplanti, vatandaslarin yogun ilgisi nedeniyle mahalle mitingine dönüstü.

VATANDASLARDAN YOGUN ILGI

Sahipata Mahallesi kapali semt pazarinda ki programa AK Parti milletvekili Ibrahim Yurdunuseven, Merkez Ilçe Baskani Bülent Eser, Kadin Kollari Baskani Ferda Ertürk, Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan ve çok sayida partili katildi. Sahipata Mahallesine Mehmet Zeybek’in geldigini duyan yüzlerce vatandas kapali semt pazarinda toplandi. Zeybek, mahalle sakinlerine belediye meclisi üye ve adaylarini tanitti. Zeybek, her meslek gruplarindan birer kisi belirlediklerini ve mesleklerinde taninmis itibarli kisilerden seçmeye özen gösterdigini kaydetti.

 “PARTILI AYRIMI YAPMAYACAGIM”

Seçildikten sonra herkesin baskani olacagini ifade eden Zeybek, “Belediyeyi yönetirken o partili bu partili diye hiçbir zaman ayrim yapmayacagim. Herkese ayni mesafede yaklasacagim. Belediyeyi meclis üyeleri arkadaslarimizla adil bir sekilde yönetecegiz. Ekip arkadaslarimizi seçerken ince eleyip, sik dokuduk. Afyonkarahisar’da sevilen sayilan isinde düzgün olan arkadaslarimizla kismet olursa bu kenti 5 yil boyunca bu arkadaslarimla beraber yönetecegiz. Sagdan soldan toplama bir ekip degil. Projelerimizi açiklarken bu ekip arkadaslarimizin fikirlerini alarak yapiyoruz. Yapacagimiz projelerin hiç biri hayali projeler degil. Yapilamayacak projelerin sözünü sizlere vermiyoruz. AFRAY projesini Devlet Demir Yollari Genel Müdürlügümüzle birlikte ön çalismalar sonucunda birinci etabini 2019’un son aylarinda faaliyete geçirmeyi düsünüyoruz. Bir nebzede olsa sehrimizin trafik problemine çare olacagiz. Ilk isimiz Park Afyon AVM’nin arkasindan üniversitenin içine kadar olan hatti faaliyete geçirmek olacaktir. Ikinci etabimizda Park Hayat Hastanesi, Üniversite hastanesi oradan da Spor kompleksine kadar uzayan mevcut hatti modernize ederek vatandaslarimiza hizmet edecegiz” seklinde konustu.

 

“ACEMI BIRLIGI ISTEDIK TAMAM DEDILER”

 

“Ilimize getirdigimiz her bakandan ayri ayri müjdeler aldik” diyen Zeybek konusmasinda, “Saglik Bakanimiz geldiginde ‘3 veya 4 mahallemize semt poliklinigini yapacagiz’ dedigimizde Saglik Bakanimizda bizlere destek vereceklerini ifade etti. Semt poliklinikler 24 saat boyunca çalisan ve 3 uzman doktorunun olacagi, teshis tedavi tahlil ve röntgen çekilebilecegi mini bir hastane yapacagiz.  Garnizonun arazisini 1 kurus bile ödemeden Belediyemize tahsisi konusunda Savunma Bakanimizdan istegimizde ne gerekiyorsa Bakanlik olarak gerekli destegi vereceklerini söylediler. Acemi Birligi istedik tamam dediler. Konya yolu üzerindeki askeri havaalanini sivil uçuslarina açilmasini söyledik. Ona da tamam dediler. Bizler Gönül Belediyeciligi ile hizmet etmek birinci önceligimiz. Mahallelere gezip, vatandaslarimizla istisare ederek sorunu yerinde çözmüs olacagiz” ifadelerine yer verdi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °