“Takimimizin Yaninda Olmaya Devam Edecegiz”

“ANADOLU’NUN HER YERINDE SPORUN GELISMESINDEN YANAYIM”

Gündem 26.03.2019 20:58:57 0
“Takimimizin Yaninda Olmaya Devam Edecegiz”

Kurulusundan bu güne kadar  takima verdigi emeklerle adini kulüp tarihine yazan Belediye Baskani Burhanettin Çoban, AFJET Afyonspor Kulüp Baskani, yöneticileri, teknik heyet ve futbolculari kabul etti. Ziyarette konuklari Baskan Çoban'a desteklerinden dolayi tesekkür etti. 

 

AFJET AFYONSPOR BASKAN’A MINNETTAR

          Belediye Baskani Burhanettin Çoban, AFJET Afyonspor Kulüp Baskani, yöneticileri, teknik heyet ve futbolculari makaminda agirladi.Afyonkarahisar’da sporun gelisimi adina brans ayirmaksizin tüm kulüplere görev süresi boyunca büyük destek olan, sporda ilimizi çag atlatan Belediye Baskani Burhanettin Çoban’a tesekkür ziyaretleri devam ediyor.

SIMSEK: “BASKANIMIZ SPOR DOSTU BIR INSAN”

            AFJET Afyonspor Kulüp Baskani Ali Sahin, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve beraberindeki TSYD Afyonkarahisar Il Temsilcisi Nadir Güzbey, Baskan Çoban’a tesekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konusan AFJET Afyonspor Kulüp Baskani Ali Sahin, kulübün bu günlere gelmesinde Baskan Çoban’in büyük emekleri olduguna dikkat çekerek kendisine tesekkür etti.  AFJET Afyonspor, Teknik Direktörü Yusuf Simsek ise Baskan Çoban’in spor dostu bir insan olduguna dikkat çekti. Simsek; “Kendisi futbol dostu, spor dostu bir insan. Geride biraktiginiz 10 yillik süre içerisinde spora yaptiginiz katkilar ortada,  bundan sonra hem siyasi hayatinizda hemde özel hayatinizda basarilar diliyoruz” dedi.

“BÜTÜN SORUMLULUKLARI ÜSTLENDIGINIZI BILIYORUZ”

          Baskan Çoban’in bu destegini bundan sonraki süreçte de beklediklerini söyleyen AFJET Afyonspor, Teknik Direktörü Yusuf Simsek; “Su ana kadar AFJET Afyonspor’un bütün sorumluluklarini üstendiginizi, biliyoruz, duyuyoruz. Bundan sonraki süreçte yapacaginiz destegi hem bizler, hemde Afyon halki sizden bekliyor. Bundan önce oldugu gibi bizi yalniz birakmayacaginizi düsünüyoruz. Verdiginiz emeklerden dolayi tesekkür ediyoruz.” diye konustu. Takim kaptani Türker Toptas ise “ Üç yildir bu kulüpteyim. Verdiginiz emeklerin hepimiz farkindayiz. Size daha önce de burada çalisma sansi bulan personel ve futbolcular adina çok tesekkür ediyorum. Afyon halki, sizlerin desteginiz her zaman arkasinda hissediyor. Bu destegi bu zamana kadar da gördü. Umarim bundan sonra da böyle olur. Siyasi hayatinizda da her seyin gönlünüze göre olmasini temenni ediyorum.  Tüm futbolcu arkadaslarim ve hocalarim adina sizi arkamizda destek olarak görmek istiyoruz” dedi.

“TAKIMIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEGIZ”

             Belediye Baskani Burhanettin Çoban ise AFJET Afyonspor’a olan destegi bundan sonrada sürdüreceklerini ifade ederek takimin yaninda olmaya devam edeceklerini söyledi. AFJET Afyonspor Kulübü’nün bu günlere gelis sürecini futbolcularla paylasan Baskan Çoban; “2009 yilinda göreve geldigimde 3. Ligde bir takimimiz vardi. Allah razi olsun kendisinden, 900 TL emekli maasi alan ve SSK emeklisi olan bir kulüp baskanimiz vardi. Yanindaki arkadaslarimizda genelde kendisi gibi emekli aylik geliri 1000 TL-1500 TL olan arkadaslarimizdi. Kulübümüzün bize söylenen rakamlara göre 3 milyon ama onun biraz daha üzerinde borcu oldugu söyleniyordu. Kulübün gelirleri üzerinde temlikler, hacizler vardi. Kulübümüz üç kez genel kurul karari aliyor gündemde seçim var, ancak Afyon’dan hiçbir kimse kulübe talipli olmuyor. Bu sekilde tam üç defa genel kurul iptal edilmis. Sagolsun Salip Pancar Bey, Allah kendisinden razi olsun kendisi bir futbol dostu. “Baskanim biz disardan destek verelim” dedi. Hikmet Bey’e disardan destek verdi ama borçlar kulübün yürümesi için gerekli sartlari saglamadi ve 2012 yilinda kulübümüz kapanmak zorunda kaldi. 2013 yilinda Sandikli Sporla görüstük. Denilen rakamin 50 bin TL pesinatini da hesaplarina ödedim. Biz talip olunca Sandikli takimina sahip çikti, belki de iyi oldu. Iscehisar Spor BAL Ligi’ndeydi. Görüstük üç defa ‘Evet’ dediler, devir asamasinda ‘Hayir’ dediler. Sag olsun Süper Amatör Kümede Ali Sahin kardesimizin de kurucusu oldugu Sahipata Sporu devir aldik. Ismini AFJET Afyonspor yaptik.  Süper amatörden yolculugumuzu baslattik. Salih Sel Baskanimizda sagolsun bu süreçte kulüp baskanligini aldi. 5 yilda malum dört lig birden ilerleyerek buralara geldik. Bugüne kadar destek veren tüm kulüp yönetimlerini takimimizda görev almis tüm sporcularimizi cani gönülden kutluyorum. Insallah hocamizin önderliginde, kulübümüzün denetiminde bu kulüp yoluna en güzel sekilde devam edecektir. Bizlerde destegimizi en yüksek düzeyde vermeye devam edecegiz” dedi.

“AYNI ALANDAKI TÜRKIYE’NIN EN BÜYÜK SPOR KOMPLEKSI’NI YAPTIK”

               Ayni alandaki Türkiye’nin en büyük Spor Kompleksi’nin yapmanin mutlulugunu yasadiklarini kaydeden Baskan Çoban; “2009 yilinda Türkiye’nin en güzel Spor Kompleksini Afyon’da yapacagiz dedigim zaman benim çevremdeki kendi Meclis Üyelerim, Gençlik Spor il yetkilileri dahi buna inanmadilar. Ayni alandaki Türkiye’nin en büyük Spor Kompleksi’nin yapmanin mutlulugunu yasiyoruz. Bildiginiz üzere 2016 yilinda motorkros yaris pisti yaptik, burada iki defa Türkiye Sampiyonasi, geçen yilda Dünya Motorkros Sampiyonasi yaptik. Bu sene insallah 6-8 Eylül tarihleri arasinda üç dünya sampiyonasi yapacagiz. Bunlardan biri Dünya Motorkros Sampiyonasi, bir digeri Dünya Kadinlar Motorkros Sampiyonasi Kadinlar Finali, üçüncüsü ise Avrupa Motorkros Sampiyonasi finali ilimizde yapilacak.  Yine 2013 yilinda bir voleybol kulübü kurduk. Takimimiz iki yildir düsmedi, düsmeyecek takimlar kuruyoruz. Bütçemiz ona elveriyor. Üçüncü yilimizda yine Efeler Ligi’ndeyiz. Basketbol takimimizi da yine 2013 yilinda kurduk. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nden basladik. 2013 yilindan bu güne Süper Lige çiktik. Takip ettiginiz gibi Fenerbahçe, Galatasaray ve Besiktas gibi büyük kulüplerle karsilasiyoruz.  Basketbol takimimizda insallah düsmeyecek. Afyon’u sporda bir noktaya getirdik. Bunda da futbolumuzun çok büyük katkisi var.  Afyon disindan takimlarimiz takip ediliyor. Spor yorumculari ilimizi her yönüyle masaya yatiriyor” diye konustu.

“ANADOLU’NUN HER YERINDE SPORUN GELISMESINDEN YANAYIM”

                Anadolu takimlarinin spor dallarinda her yönüyle basarili olmasini temenni eden Baskan Burhanettin Çoban son olarak sunlari söyledi; “Sadece Afyonumuz degil, Anadolu takimlarinin sporun her dalinda basarili olmasini temenni ediyorum. Anadolu’da sporun gelisme için Istanbul takimlariyla hangi Anadolu takimi karsilasirsa karsilassin ben her zaman Anadolu takiminin yaninda oluyorum. Sporun Istanbul’a, Izmir’e, özgü olmamasi gerekir. Anadolu’nun her yerinde sporun gelismesinden yanayim. Türkiye’de 51 il arasindan Süper Lig’de basketbolda Türkiye’de sadece Afyon olarak biz variz. Birçok Büyüksehir’in yine basketbolda takimi maalesef yok.  Bu düsüncelerle bizler bu sehirdeyiz, yine takimimiza her türlü destegi verecegiz, maçlarimiza gelerek takip edecegiz. Takimimizin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.  Ziyaret sonunda Kulüp Baskani Ali Sahin ve yönetimi tarafindan Baskan Çoban’a tesekkür plaketi takdim ederken, Teknik Direktör Yusuf Simsek ve Takim Kaptani Türker Toptas ise futbolcularin imzali takim formasini hediye etti.


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °