Çetinkaya, “Halkimiz Liyakata Ve Ehil Olana Oy Verecektir”

ÇETINKAYA, “5 YILDIR HALKIMIZIN ARASINDAYIM”

Gündem 28.03.2019 13:15:32 0
Çetinkaya, “Halkimiz Liyakata Ve Ehil Olana Oy Verecektir”

ÇETINKAYA, “HALKIMIZ LIYAKATA VE EHIL OLANA OY VERECEKTIR”

Afyonkarahisar halkinin 31 Mart günü sandiklara giderek oy verirken liyakata ve ehil olana oy vereceklerini belirten MHP Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, yerel seçim çalismalari sürecinde MHP teskilati olarak tek yumruk ve tek çati altinda örnek gösterilecek bir çalismaya imza attiklarini ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il baskanliginin düzenlemis oldugu haftalik basin toplantisina Il Baskani Mehmet Kocacan, Merkez Ilçe Baskani Fahri Fevzi Kartal, MHP Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Fatih Çetinkaya ile çok sayida partililer katildi. Seçim sürecini degerlendiren MHP Il Baskani Mehmet Kocacan, 3,5 ay boyunca teskilat olarak saha da olduklarini belirterek hak edenin kazandigi bir seçim olmasini diledi. Kocacan, “3,5 aydir seçim çalismalari çerçevesinde saha önemli çalismalar yaptik. Afyonkarahisarli hemsehrilerimize en iyi sunmak, en güzelini sunmak ve en basarili bir sekilde temsilde de bulunmak amaciyla adaylarimiz gece gündüz demeden yogun bir sekilde çalistilar. Bu süre zarfinda sikmadik el, açmadik kapi, girmedik gönül birakmadilar. Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayimiz Fatih Çetinkaya kardesimiz isin ehlidir, liyakatlidir, samimi ve donanimlidir. Afyonkarahisar halkimizin MHP’ye oy vererek Fatih Çetinkaya’ya destek vermelerini istiyorum. Afyonkarahisar’in önümüzdeki 5 yilin heba olmasini istemiyoruz. Bu seçim sürecinde seviyeli bir siyasi anlayisimizla hiç kimseyi örselemeden, ötelemeden bu sürece girdik. Her türlü seçim hazirligimizi tamamladik. Türkiye genelinde ve ilimizde seçimin mutluluk, esenlik ve hayirlar getirmesini temenni eder. Hak edenin kazanacagi bir seçim olmasini temenni ederiz” dedi.

ÇETINKAYA, “5 YILDIR HALKIMIZIN ARASINDAYIM”

Afyonkarahisar halkinin 31 Mart günü sandiklara giderek oy verirken liyakata ve ehliyete oy vereceklerini belirten MHP Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, “Yogun bir seçim temposunun arkasindan son günlere girdik. 31 Mart günü Afyonkarahisar hemsehrilerimiz, Afyonkarahisar’in önümüzdeki 5 yiliyla alakali kaderini de tayin etmis olacak. Yine MHP’nin bir mensubu ve 2014 yilinda da belediye baskan adayi olarak ben 5 yildir sahalardayim, esnafimizin vatandasimizin içerisindeyim. Yerel yönetim anlaminda biz 5 yildir bu sahalardayiz. 31 Mart günü vatandaslarimiz Afyonkarahisar’da neye deger verdigini gösterecek. Ajitasyona ve aglamaya mi deger veriyor, ehliyete ve liyakata mi deger veriyor. Samimiyete, dogru olani mi deger veriyor. Pazar aksami görecegiz. 5 yildir bu isi azmetmis, sürekli bu is üzerinde çalismis hem okullu hem mektepli olarak sürekli Afyonkarahsar’in içinde olan, seçimi kaybetse de Afyonkarahisar içinde olan, kazansa da Afyonkarahisar’da olacak olan seçimi kaybetse de belediyecilik yapacak olan ehil ellere mi isi emanet edecek bunu insallah Pazar aksami beraber görecegiz” diye konustu.

“MHP TESKILATI OLARAK TEK YUMRUK OLDUK”

Yerel seçim çalismalari sürecinde MHP teskilati olarak tek yumruk ve tek çati altinda örnek gösterilecek bir çalismaya imza attiklarini da vurgulayan Çetinkaya, “Biz teskilat olarak 31 Mart aksaminin zaferini simdiden gördük, inandik, iman ettik” dedi. Çetinkaya, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu seçimlerde diger siyasi partilerden farkini tüm Afyonkarahisar halki görmüstür. Basta milletvekilimiz Mehmet Taytak agabeyimiz olmak üzere il teskilatiyla, ilçe teskilatiyla, ülkü ocaklari teskilatiyla, kadin kollariyla belediye ve il genel meclis adaylariyla birlikte yani gönül vermis dava arkadaslarimizla beraber tek yumruk, tek çati altinda örnek bir

çalisma sergilemistir. Bu nokta da ben tüm teskilatima minnettarligimi iletmek istiyorum. Gerçekten rakiplerimizin kiskanacagi, gözünü dolduran ve aslinda da seçimin neticesini belirleyen en büyük unsurlardan bir tanesi bu birlik ve beraberlik içerisinde herkesin çalismasidir. Özellikle bu hafta itibariyle karasiz seçmenlerimizin yogun bir sekilde karar verdigini görüyoruz. Bu karari verirken insanlarimizin ben özellikle dokunabilecegi aday aradiklarini fark ediyorum. Konustuklarinin hayal mi hamaset mi gerçek mi oldugunu ayirt ettiklerini fark ediyorum. Yani milletimiz dokunabilecegi, umut satmayan, hamaset yapmayan ve samimi bir durusa oy veriyor. Ve bu rüzgâr çok hizli bir sekilde devam ediyor. Biz teskilat olarak 31 Mart aksaminin zaferini simdiden gördük, inandik, iman ettik. Seçimlerin ülke genelinde oldugu gibi ilimizde de hayirlar sonuçlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandi.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °