Ak Parti Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, Rakiplerine Fark Atti

AK Parti Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, rakiplerine fark atti

Gündem 3.04.2019 00:31:38 0
Ak Parti Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, Rakiplerine Fark Atti

31 Mart seçimlerinden büyük bir zaferle çikan Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, “Kimseyi ötekilestirmeden, herkesi kucaklayacagiz” dedi.

Oy veren ya da vermeyen ayirimini kesinlikle yapmayacaklarini ifade eden AK Partili Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, “Bu günden sonra herkesin belediye baskani olacagim. Artik seçim bitmis, kiymetli hemserilerimiz oylarini vermistir. Bu saatten sonra düsünülecek tek sey, verdigimiz sözlerin yerine getirilmesi için çalismalara baslamaktir” dedi.

Hiç kimsenin kiskirtmalarina gelmediklerini, düzgün bir seçim süreci yasadiklarini söyleyen Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, “Biz 56 proje açikladik. Bunlarin bir bölümü acil olarak hayata geçirilecek. Sunu belirtmek isterim ki, biz verdigimiz her sözün arkasindayiz. Bakanlarimiz ve milletvekillerimizin de büyük destek sözü var. Artik seçimi konusma degil, is yapma zamanidir” diye konustu.

Seçim sürecinde söylediklerinin arkasinda olacaklarini ifade eden Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu “Esnafimizla sürekli istisareler içinde olacagiz. Vatandaslarimizin sikintilarini yerinde dinleyecegiz. Gerginlikten yana degil, birlestirici olacagiz. En önemlisi de herkesin belediye baskani olacagim” dedi.

Baskan Koyuncu, seçim sürecinde canla basla kosturan parti teskilatlarina da ayrica tesekkür etti.

Emirdag’da Belediye Baskani seçilen Serkan Koyuncu oylarin yüzde 50’sine yakin oy aldi.


Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °