Gül Nesil Anaokulundan Örnek Proje

GÜL NESIL ANAOKULU'NDAN ÖRNEK PROJE

Gündem 4.11.2016 16:42:32 0
Gül Nesil Anaokulundan Örnek Proje

  GÜL NESIL ANAOKULU'NDAN ÖRNEK PROJE

                Gül Nesil Anaokulu ögrencileri, degerler egitimi çerçevesinde topladiklari ilaç, oyuncak, mutfak malzemesi ve ayakkabilari ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara ulastirilmak üzere Afyonkarahisar Belediyesi Yardim Birimi'ne bagisladi.

                Çocuklara sadaka kültürünü asilamak adina örnek bir projeye imza atan Gül Nesil Anaokulu, hem ögrencilerin sadakanin önemini daha iyi anlamalarini hem de ihtiyaç sahibi ailelere katki yapmalarini sagladi. Anaokulu Müdür Yardimcisi Aynur Yurtyapan'in organize ettigi proje çerçevesinde, evlerindeki kullanmadiklari ilaç, oyuncak, mutfak esyasi ve ayakkabilari okula getiren ögrenciler, daha sonra bunlari ihtiyaç sahiplerine ulastirmak üzere Afyonkarahisar Belediyesi Yardim Birimi'ne bagisladi.

                "HAYATINIZ BOYUNCA BU DEGERLERE BAGLI KALIN"

                Muhtarlik ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoglu; Yardim Birimi Sorumlusu Ahmet Çinar, Belediye Eczane Sorumlusu Suat Beypazar ve Yardim Birimi personeli Nesrin Üner ile birlikte Gül Nesil Anaokulu'nu ziyaret ederek, ögrencilerin topladiklari yardim malzemelerini teslim aldi. Anaokulu Müdür Yardimcisi Aynur Yurtyapan ve okul ögretmenlerini bu projeden dolayi tebrik eden Muhtarlik ve Sosyal Hizmetler Müdürü Kasapoglu, yardimlari nedeniyle de anasinifi ögrencilerine tesekkür ederek, hayatlari boyunca bu tür degerlere bagli kalmalarini ögütledi


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °