Makam Kapisini Söktüren Baskan, Müdürlerin Araçlarini Toplatti

Makam kapisini söktüren baskan, müdürlerin araçlarini toplatti

Gündem 8.04.2019 18:58:42 0
Makam Kapisini Söktüren Baskan, Müdürlerin Araçlarini Toplatti

"Hiç kimse belediyenin araciyla evine gidemeyecek" diye vaadinin oldugunu hatirlatan MHP'li Amasya Belediye Baskani Mehmet Sari, “Araç kullanma isine son. Makamlarin araç kullanmasini ortadan kaldirdik” dedi.

Görevi geregi isi olan müdürlere bildirmeleri halinde kurulan ulastirma biriminin görevlendirecegi hizmet aracinin sunulacagini, kullanimda olan kendi makam aracinin ise evinin önünde durmasinin kesinlikle yasak oldugunu vurgulayan Mehmet Sari, “Belediyenin hiçbir araci makami, mevkisi ne olursa olsun hiçbir kimsenin evinin önünde durmayacak” diye konustu. 

Araçlarin belediye garajina çekildigi uygulama ile birlikte önemli ölçüde tasarruf saglayacaklarina ve satip, satmama konusunda da verecekleri karari duyuracaklarina deginerek bu sayede sabah evlerinden çikan müdürlerin bir basindan bir basi 8 kilometre olan sehrin tam ortasinda olan belediyeye gelirken sorumluluk alanlarini da kontrol edebileceklerini anlatan Sari, düzenledigi basin toplantisina katilan gazetecilere kendisine hediye olarak getirilen köy yumurtalarindan ikram etti.  


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °