Erol Barutçu, Bugün Mazbatasini Alarak Makami Devir Aldi.

Erol Barutçu, bugün mazbatasini alarak makami devir aldi.

Gündem 9.04.2019 23:24:02 0
Erol Barutçu, Bugün Mazbatasini Alarak Makami Devir Aldi.

 

Afyonkarahisar’in merkeze bagli, Degirmenayvali beldesinde seçimleri Milliyetçi Hareket Partisinden, aday olup kazanan Erol Barutçu, bugün mazbatasini alarak makami devir aldi.

Çok sayida Degirmenayvali vatandasinda katildigi devir teslim töreni, önce kurban kesilerek yapilan dualarin ardindan basladi. Barutçu burada topglanan kalabaliga hitaben seçimlerin artik geride kaldigini, kimseyi ayirt etmeden , ötekilestirmeden, seffaf bir yönetim anlayisi ve adil bir yönetim anlasi ile kasabayi yönetecegini ifade etti.

Kandisine oy veren yada vermeyen kimler varsa herkesi kucaklayacagini ifade eden Barutçu, seçim vaadleri arasinda bulunan ve söz verdigi ne varsa hepsini yerine getirecegini ifadelendirdi.tekrar yapilan duanin ardindan, kalabalik ile makama geçen  Barutçu’yu belediye personeli çiçekler ile karsiladi. Erol barutçu burada yine kendisi ile birlikte bulunanlara, “Keske bu çiçekleri bir önceki belediye baskanindan alip helallesseydik ama maalesef bu çiçegi bana bu gün bir önceki belediye baskaninin yerine belediye personelimiz veriyor. Bu nedenden dolayi da üzüldüm “ ifadelerine yer verdi.

Daha sonra makama geçen Barutçu tebrikleri kabul etti. Programa Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan, Il Baskan yardimcisi Dogan Simsek, baskan yardimcisi Ahmet Kahveci, Parti sekreteri Beytullah Bostanci ve çok sayida vatandas katildi. Afyon Time

 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °